Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

21 Ekim 2013 | Pazartesi

3 pas 8 saniye

Sol stoperi ile sol bekinin arası uyumsuzdu bundan önceki maçlarında seyrettiğim Erciyes'in.
Oradan tehlike ve son 2 hafta gol yiyorlardı. Bunu şüphesiz Yanal da biliyordu ki, oraya yüklendi ve Topuz-Sow işbirliği ile 9. dakikada buldu golü. Sonra durdu Fenerbahçe.
Dünyanın her yerinde "gereksiz ve kazma faulleri" forvetler yapar.
Onlardan birini Webo yapınca Azofeifa şahane bir gol attı.
Oyunun sonraki bölümünde Yanal ile yaptığım maç analizlerinden onun da iyi bildiğini çok iyi bildiğim "Dünyada gollerin % 90'ı 4 pas ve 9 saniye altında atılır" gerçeğini unuttu Fener.
1 dakikada rakip kaleye gitmeye ve 30 pas yapmaya başladı.
Haftalardır tam oynamayan, Selçuk-Emre-Cristian'dan en az 2'si bu maç için gereksizdi.
Çünkü bu pas yapısına onlar neden oluyordu.
Hızlı çıkışlarda Sinan ve Yasin'in uyumsuzluğu Fener'e yararken, sinirlenen Caner'in siniri Kadlec'i içeri aldırıyor, Yanal bu haklı değişiklikle aslında 1 hamlesini, istemeden de olsa "gereksiz" yapıyordu. Zararı veren de aslında kırmızıdan kurtulan Caner'di. F.Bahçe, % 67 ile oynadı ama hep yana ve yavaş idi.

Erciyes hızlı çıkamadı
İkinci yarıya kötü başladı Fenerbahçe. Numan ve kaleci Boki süper oynadı. İbricic savunmaya gelmeyince boşalan Erciyes'in sol kanadını bir türlü kullanamadı Fener. Yine de Sow-Webo kaçırdı. Emre ve Cristian dururken Selçuk çıktı.
Alper ve son dakikalarda Emenike hamlesi geldi.
Sonunda da, Yasin'in gole giderken kaptırdığı top, Egemen'in hızlı çıkışı, 3 pasta ve 8 saniyede Kuyt-Emenike işbirliği ile golü getirdi. Geçen yılın aynı kadrosu ile çıkan, Caner'in sorumsuzluğu ile sıkıntıya giren, yavaş oynayarak sıkan ama haftaya "kötü"
Webo'yu kesip oynaması "bence" kesinleşen Emenike ile gülen bir Fenerbahçe "maç 90 dakika" lafını unutturmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor