Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

22 Eylül 2013 | Pazar

Yanal yapım

Sadece Sow ve Cristian'ın uzun aradan sonra takıma girmesi değildi değişen. Ersun Yanal; Egemen ve Alves'in arasına, topu oyuna sorarken Topal'ı da çekip Gökhan ve Caner'i rakip yarı alana atıyordu.
Bu da F.Bahçenin hücumdaki kanat adamları Sow ve Kuyt'ı ceza alanına daha çok yaklaştırıyordu.
Fenerbahçe, Ersun Yanal ile yere daha sağlam basmayı başarmaya başlamıştı.
Elazığ'ın iki kanattaki hızlı adamı Serdar'lar maçın başında süratleriyle etkili olsa da, çok koşan ve eski maçlara oranla daha az boş alan bırakan takım savunması iki pozisyon dışında pozisyon vermiyordu. Duran top çalışmanın faydası Sow'un golünde giderek anlaşan Gökhan ve Kuyt'ın işbirliği de Elazığ savunmasının hatasıyla, ikinci golde meyvelerini veriyordu.

Kavga bekleyenlere mesaj
İkinci yarının başında 5 dakika geldi Elazığ ama çok organize değillerdi. Nitekim Fenerbahçe 15-20 dakika kadar oyun temposunu iyice düşürdü, sonra Cristian-Alper değişikliğiyle öne oynamaya başladı. Sowdevreye bir kez daha girdi, iştahı ile ileriki haftalar için formayı garantiledi.
Salih ve Hasan Ali'nin girmesi ise Ersun hocanın bu oyuncuları kazanma kontenjanındandı.
4-0'lık skor oyunu istediği gibi yönlendiren, yere sağlam basan, Ersun Yanal'ın yapımını üstlendiği F.Bahçe'nin, sıkletinde olmayan Elazığ'a karşı aldığı normal bir sonuçtu.
Kıssadan hisse; F.Bahçe'nin Ersun Yanal ile ilk 11'i olmayacak, ilk 15'i olacak. 15 kişilik çekirdek kadro kendi arasında rotasyon yapacak. Kuyt hariç bu kadrodan her oyuncu bazı maçları tribünde seyredecek. Takımın içinde olmanın ilk ve tek kuralı hem koşmak hem de oyunun iki yönünü oynamak olacak. Yanal, haftalar geçtikçe imzasını belirginleştirecek.
Oyuncu-antrenör kavgası bekleyenlere duyurulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor