Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

25 Kasım 2013 | Pazartesi

Çekirge kaç kere?

Antalya'nın maç öncesi yaptığım analizinde, "kenar ortalarından , adamını tutamamaktan en fazla gol yiyen takım'' olduğunu görmüştüm.
Ayrıca bu gollerin çoğunu kale sahasından yiyordu. Bunu şüphesiz ki, Yanal'da biliyordu, bir kale sahası golcüsü olan Webo'yu takıma bu nedenle koydu ve takım sürekli kanada gitti ilk 10 dakika. Golü öyle buldu, başka pozisyonları da...
Sonra oyunu kontrol etmeye, çok pas yapmaya başladı F.Bahçe ama lakayt bir hava da sezilmiyor değildi. Alper kaçırdı, Caner kaçırdı, Webo kaçırdı. Bunları arar mı Fener diye düşündürdü taraftarını.
Takım topu ayağında tutup, fazla pas yaparak, kısa çabuk verkaçlarla pozisyonlara girme yöntemini denemeye başladı ama lakaytlık sorundu...

Baroni'nin dikkatsizliği
Rakip Antalya, son 6 golünün 4'ünü duran toptan atmıştı.
Kornerden yenilen gol, aslında Baroni'nin dikkatsizliğinin de sonucu idi...
2. yarıda ısıracağını düşünüyordum F.Bahçe'nin ama düşük tempoda ve yavaş oynadı takım.
Webo ve Sow'un şutları dışında pozisyon olmayınca Alper-Emenike değişikliği geldi. Ama Yanal baktı ki, bu yanlış değişiklikle orta alan boşaldı, eski hale döndü Selçuk-Webo değişikliği ile.
Emenike güçsüz gibi görünüyordu, takım pozisyon bulamıyordu. Hızlı hücumla 2 pozisyon bulup kaçıran Antalya, Emenike'nin son barutunu kullandığı, patlayıcı deparında Sow'a engel olamayınca ''Sondakikabahçe'' haline gelen Fenerbahçe yine 3 puanı alıyordu. Çekirge her zaman sıçramayabilir.
Buna da dikkat...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor