10 Kasım 2014 | Pazartesi

Nefes aldılar

Halilhodzic'i yollayan, Ersun Yanal'ı bekleyen Trabzonspor, kritik, tempolu ve gollü maçta Konyaspor'u yenerek, moral kazandı.
Maçtan önce Aykut Kocaman "Bu stadı bu şekilde görmek beni şaşırttı" dedi. Tribünlerin boşluğu, bizi de şaşırtıyor.
Trabzonspor için hayati bir maç, üstelik gündüz, köye falan geç dönme de yok. Ama yine tribünler bomboş.
Nefis bir ilk yarı izledik. Konyaspor, Trabzonspor'un çalışmayan solundan geldi ve Fatih'in hatalı çıkışı ile gole uzandı.
Bordo-mavililerin imdadına "penaltı" yetişti. İki atışlı penaltı oldu. Hakem, Cardozo atışı yaparken 3 Konyalı, 3 Trabzonlu'yu içeride yakaladı.
Atış tekrarında Cardozo beraberliği ilan etti. Doğru karar. Hiçbir hakem buna dikkat etmiyor. Bravo Yankaya. Bu golden sonra Trabzonspor açıldı. Cardozo-
Salih-Özer paslaşmasında Yusuf'a "al at" pası geldi. Yusuf da pozisyonu güzel süsledi ve golü atarak ilk yarıyı bitirdi.

Bosingwa.. Yine Bosingwa
İkinci yarı da tempolu. Bosingwa takımın en iyisiydi. Kalede Fatih, yenilen gollerde hatalıydı. Ama 2 de harika kurtarış yaptı. Yeşil-beyazlılar, 2. yarının başında beraberliği sağladı. Konya bilinçli, Trabzon telaşlıydı. Trabzon atağa kalkarken öndeki oyunculara yardım gelmedi.
Yeşil-beyazlılar, 6 oyuncu ile rakip kaleyi zorladı. Ali Çamdalı, Hasan Kabze, Ömer Ali ve Torje rahat oynadı. Etkili olamayan Özer ile Constant kenara alındı. Bosingwa'nın kanattan nefis ortasına Cardozo iyi yükseldi ve güzel bir kafa vuruşu ile topu fileye bıraktı.
Trabzon, oyunu rakip sahaya yığarken, Mehmet'in 2 şutunda top direkten döndü. Son dakikalarda sahada Trabzon adeta şov yaptı. 3 puanla bordo-mavililer Halilhodic'e "Güle güle", gelecek Ersun Yanal'a da "Hoşgeldin" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor