27 Ekim 2014 | Pazartesi

Dört dörtlük karşılaşma

Trabzonspor, bol gollü Gaziantepspor maçında tek puanı son saniyede kurtardı. İki takıma da alkışlar.
Tam "Futbol öldü" dediğimiz günlerde, bize birbirinden güzel 8 gol ve kıran kırana bir maç izlettirdiler. İlk yarıda G.Antep, 2. devrede Trabzon vardı sahada. İki takımın savunmalarının hataları, maçta rekor sayıda gol atılmasına neden oldu. Bir haftada 3 maç oynamanın yorgunluğu belli idi bordo-mavililerde. Okan Buruk'un takımı ise ilk dakikadan itibaren saldırıp ev sahibini ileri çıkartmadı. Belkalem-Mustafa ikilisinin hataları ilk yarıda G.Antep'in gollerini getirdi. Bu arada SonerÖzer değişikliği ev sahibine yaradı.
Ancak ilk yarı konuk takımın lehine bitti.
Tribünlerin öfkesi, olumsuz etki yaptı.

Son saniyede gelen gol
Seyirci destek vermeye başlayınca bordo-mavililerin morallendi. Ve Vahid Halilhodzic'in Soner-Özer, Medjani-
Waris ve Yatabare-Cardozo değişikliği Trabzon'a hareket getirdi. Zeki sağ beke, Bosingwa ortaya, Constant ise sol beke geçti. Ama 11 oyuncu değiştirme imkanı olsa Halilhodzic değiştirebilirdi.
Her golde Mustafa Yumlu'nun hatası vardı. 2. yarı Trabzon büyük baskı kurdu.
Uzun toplarla rakip sahaya gitmeye çalıştılar. Trabzonspor attı, umutlandı geri dönemedi ve golü yedi.
Oyun disiplininden taviz vermeyen ve çok koşan G.Antep'te orta saha düşünce Okan Buruk, Emre-Koray ve Chibuike-Binya değişimi yaptı.
İki takımın savunmaları evlere şenlikti.
Tam G.Antep "Kazandım" derken, Cardozo çıktı meydana. Son düdük çalmadan maç bitmiyordu. Az önce golü kaçıran Cardozo, son saniyede kafayı uzattı ve noktayı beraberlikle koydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor