06 Ekim 2014 | Pazartesi

Yakışmadı

Avrupa Ligi yorgunu Trabzonspor, zorlu Karabük deplasmanında takıldı. Bordo-mavililer 11 maçlık deplasmanda yenilmeme serisine de veda etti.
Ev sahibi'nin attığı ikinci gol öncesindeki ince ofsayt, ve iki 'penaltı' çalınabilecek pozisyonda hakemin 'devam' kararları da Trabzonspor için dezavantaj oldu. Karabük'ün iyi oyununu gözardı etmemeli.
İki takımın tempolu oynaması bekleniyordu. Ev sahibi bunu başarabildi.
Takımlar yedek kalecileri ile oynadı. Karabükspor'da Abdülaziz gole izin vermezken, Fatih'in heyacanlı olduğu gözden kaçmadı.
Trabzonspor'da Onur'un sakatlığı savunmada tedirginlik yaratmış.
Zeki'nin asabi ve gereksiz davranışları da buna eklenince yenilgi kendiliğinden geldi.
Yalnız Bosingwa takımdaki en diri ve görevini yapan isimdi. Yusuf yine yoktu, çok geç oyuna alındı. Bloklar arasında boşluk bırakmayan Karabükspor, Traore ile 2 gol bulurken, bordo-mavililer özellikle ikinci yarıdaki atak futboluna gol ekleyemedi.

İyi ki milli maç arası var
Medjani, Belkalem, Sefa, Yatabare ve Waris olumlu katkıda bulunmadılar.
Sefa ile Waris'in kanat değiştirmeleri fayda etmedi. Karabükspor'un çakılı savunması hata yapmadı ve Trabzonspor'a pozisyon vermedi.
Zaten, Bordo-mavililer de tüm hatları ile ikinci yarıda rakibinin üzerine gitmesine karşın, kale önünde etkili olamadı. Son dakikada aynı hatalardan yenilen son gol ise soğuk duş oldu. Milli maç arasındaki ara Trabzonspor için bir düzelme fırsatı.
Vahid Halilodzic de görmüştür ki, ligde işler öyle görüldüğü gibi kolay değil. Tüm takımlar puan peşinde ve canını dişine takıyor.
Henüz ligin başı. Her maça ayrı pozisyon ve 11'le çıkan Halilodzic, bu arada takımı toparlamalı. Yoksa bu yenilgi, Trabzon'a yakışmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor