03 Ekim 2014 | Cuma

Bu olmadı

Trabzonspor'a nazar değdi. Bordomavililer, Legia Varşova'ya Avni Aker'de boyun eğdi. Polonyalılar tek golün üzerine 6 oyuncu ile savunma yaparak yattı.
Trabzonspor maça kötü başladı. Bu kötü başlangıç da gol olarak fatura edildi. 16. dakikada gelen bu gol FırTına'yı kendine getirdi. Trabzonspor yüklendi, hakem önlerine set çekti. Bordo-mavililer pozisyon üzerine pozisyon yaratırken, Macar hakem hiç sahneden inmedi. Trabzonlı oyuncuların belki de en büyuük hataları topu yere indirmeyip sürekli kaleye 'şişirme' orta yapmalarıydı. Bu topların çoğu defansın arasında kayboldu. Yakalananlar ise o üç direğin arasından girmedi.

Yusuf Erdoğan giremedi

Onur'un sakatlanmasından sonra kaptanlık bandını takan Bosingwa sağ kanadı otobana çevirdi. Polonya takımı son 20 dakikada dan-dun vurarak zamanı eritmeye çalıştı. Her maçta hakemlerle tartışıp tribüne çıkmayı gelenek haline getiren Halilhodzic'in bir hamlesi de kaleci Onur'un sakatlanmasıyla boşa çıktı. Çünkü kurt ıhoca son bölümlerde Yusuf Erdoğan'ı bu nedenle oyuna alamadı.

Dünya futbolunun sözde 'gözde' hakemi Viktor Kassai'yi arkasına alan Legia Varşova, Traboznspor'dan 3 puanı 'çalıp' gitti. Ancak deplasmandaki maçta böyle bir hakemi bulamayacaklar.

O zaman da Avrupa futbolunun bu sıradan takımını Trabzonspor, Varşova'da yenerek rövanşı alacak. Bundan badım kadar eminim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor