02 Kasım 2014 | Pazar

Moraller bozulmadı

Bordo-mavililer, Manisa'da ligin sürpriz ekibi Akhisar'dan bir puan aldı. Akhisar'ın golü yine Gekas'tan geldi. Ancak, golde "ofsayt" kokusu vardı.
Mehmet'in beraberlik golü ise 20-25 metreden, kendine has vuruşla bazuka gibi ve harikaydı.
Herhalde, Halilhodzic, perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Lokeren maçını düşünmüş olacak ki, sahaya kontrollu bir takım çıkarmıştı.
Goller ilk yarıda atıldı. Trabzonspor'un gol ümidi Cardozo'yu İsmail iyi kontrol etti ve adım attırmadı. Akhisar'ı orta alanda çok iyi yöneten Zokora ve Bilal, çok boş oynadı. İlk yarıda takımlar gollerden sonra savunmayı, gol yememeyi ön plana aldılar. Cardozo, top beklerken, kanatlar zayıf kaldı.

Direkten dönen top şanstı
İkinci yarıda Trabzonspor öne çıktı.
Cardozo-Yatabare, Yusuf-Sefa ve Waris-Constant değişikliği sonucu etkilemedi.
Bruno'nun bomba gibi şutunda direkten dönen top, Trabzonspor için büyük şanstı.
Ve Yere düşen Oğuz'un "Al at" dercesine Cardozo'nun önüne bıraktığı topu, Paraguaylı'nın boş kaleye değil de avuta atması da bordo-mavililer için hem şanssızlık, hem de saç-baş yolduracak beceriksizlikti.
Akhisar ilk kornerini 78. dakikada attı.
3 hakemin yanında İsmail'den auta çıkan topa "korner" çalındı. Ya gol olsa...
Kale arkasındaki, bana göre fuzuli hakem ne iş yapar. İki takım son dakikalarda uzun paslarla rakip kaleye inmeye çalıştı. Ancak kaza golü yememek için de hayli ecel teri döktüler.
Neticede Trabzonspor, zorlu bir rakibe yenilmeden ve Lokeren maçı öncesinde morali bozulmadan 1 puan kaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor