Barış Ertül

Barış Ertül

07 Eylül 2008 | Pazar

Brezilya cazip

525 Alanya- Afyon 1 1.25
Alanyaspor zirveye oynayan takımlardan. Sezon öncesinde güçlü bir kadro kurdular. Afyonkarahisar ise sezon başında yaşadığı sorunlar dolayısıyla istediği oyuncuları alamadı. Alanyaspor kadro olarak üstün olduğu rakibine saha ve seyirci avantajını da kullanarak puan vermez.

561 Dr. Kongo- Mısır 10 1.37
Şu ana kadar oynadığı maçlarda son derece iyi bir performans sergileyen Dr.Kongo, dengeli defansı ve etkileyici hücum gücüyle beğeni topladı. G.Saraylı Nonda'nın takımı şu ana kadar sadece Mısır'a yenildi. Bu anlamda bu maça daha da motive olacaklar. En azından kaybetmeyeceklerdir.

563 Benin- Angola 10 1.42
561 kodlu maç için kurguladığımız bakış açısının aynısını bu karşılaşmaya da uygulayabiliriz. Benin son üç maçını kazanarak liderliğe yükseldi. Tek mağlubiyetini Angola'ya karşı almıştı. Bu kez daha istekli ve dikkatli olacaklar. Lider Benin en azından mağlup olmayacaktır.

614 Şili- Brezilya 2 1.75
Brezilya , olimpiyatlarda hayal kırıklığı yarattı. Bunun üzerine Dünya Kupası grup eleme maçlarında şu ana kadar gösterdiği düşük performansı da eklerseniz Dunga'nın üzerindeki baskıyı tahmin edebilirsiniz. Dunga; Robinho'lu ofansif bir kadroyla çıkıp mücadeleyi kazanır.

623 Sakarya- Diyarbakır 10 1.16
Sakaryaspor için bu maç büyük önem taşıyor. Yönetim değişikliğinden sonra Sakarya'da ciddi hareketlenme var. Diyarbakırspor da kötü takım değil. Ancak bu deplasmanda kazanması çok zor. Beraberlik ihtimalini de dikkate alarak 10 çifte şans oynamak sağlam tercih olacaktır.

625 Vicenza- Empoli 0 2.60
Serie B'ye Ascoli yenilgisiyle başlayan Vicenza, sahasında Brescia'yla 2-2 berabere kalan Empoli'yi ağırlayacak. Kaliteli olan Empoli ama maç beraberlik kokuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor