Barış Ertül

Barış Ertül

24 Ağustos 2008 | Pazar

Transfer şart

Maçtan birkaç gün önce Kemal'i Gaziantep'ten alıp Kocaelispor'a veren ve rakibini hırslandıran başkan Aziz Yıldırım, lig başlarken hâlâ defansif orta saha transferini de yapmayarak, Gaziantep'e gerçekten çok yardımcı oldu! Maça iyi başlayan da nitekim Gaziantep oldu. Rakip sahada bastılar, ikinci bölgeyi kalabalık tuttular ve kaptıkları toplarla hızlı çıkıp Fener savunmasını karıştırdılar. Fenerbahçe'de Carlos- Uğur kanadı da Gökhan-Kazım kanadı da çalışmadı. Alex'in arkasında çift ön libero oynayan Emre ve Maldonado top yapamadı, Alex ve Güiza da kalabalık Gaziantep ikinci bölgesinde kayboldu. Geriden gelişigüzel uzun toplarla Güiza'yı pozisyon sokmaya çalışan Fener savunması da rakibin ekmeğine yağ sürdü. Gaziantep'in piyasa değeri 21, Fenerbahçe'nin ki 105 milyon euro. Emre ve Alex'in kendilerini göstermeleri ve Fenerbahçe'nin topa daha fazla sahip olabilmesi gerekirdi. Ne var ki maç ilerledikçe Gaziantep oyunu Fenerbahçe yarı sahasına yıkmayı dahi başardı. Maçta yarım saat geçilirken, Antep'in bir topu direkten dönmüş, ev sahibi takım ayrıca iki tane de mutlak gol kaçırmıştı. İki ekip ilk yarı sonunda soyunma odasına golsüz eşitlikle giderken, hayıflanan taraf net olarak ev sahibiydi.

Göstere göstere attı
Aragones ikinci yarıda haklı olarak, kanatları devreye sokabilmek umuduyla, Kazım'ın yerine Burak'ı, Uğur'un yerine de Semih'i oyuna soktu. Semih Güiza'nın yanına forvete geçerken, Emre de sol kulvara Carlos'un önüne geçti. Oyuncu değişiklikleriyle nihayet oyun dengelendi. Son yarım saatte artık iki takım da gol atabilirdi. Nitekim Maldonado'nun maçı bizim gibi seyrettiği bir anda Gaziantep golünü göstere göstere attı. Hâlâ bir defansif orta saha transfer etmeyen ve Aragones'e orta alanda (Selçuk'un sakatlığında) alternatif olarak elden çıkartılmaya uğraşılan Maldonado'yu bırakan başkan Aziz Yıldırım, bakalım beklenen transferi şimdi yapacak mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor