Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

15 Ocak 2014 | Çarşamba

Atan kazandı

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Eskişehir Atatürk Stadı'ndaki Akhisar'ı ağırlayan Eskişehirspor rakibi önünde lig maçlarının aksine defans kurgusunu bozunca yediği iki basit golle sahadan boynu büyük ayrıldı.
Siyah-kırmızılı ekipte, Boffin, Diego, Hürriyet, Kamara gibi isimlerin ilk 11'de olmaması Akhisar'ın ekmeğine yağ sürdü. Ligden çok kupaya umudunu bağlayıp Avrupa'yı hedefleyen Eskişehirspor özellikle ilk 45 dakikada savunmasında ağır kalınca rakibine oynama alanı bıraktı.
Akhisar bunu iyi değerlendirip Oumar Niasse, Sertan, Bilal ve Merter ile Eskişehir'e fırsat vermedi.
Aksine ataklarda 3. bölgeye iyi gitti. Eskişehirspor ikinci yarıda açıldı ama iş işten geçmişti. İyi savunma yapan Akhisar'da, kaleci Emrah ve savunmada Çağdaş arkadaşlarını iyi yönetip Eskişehir'in hızını kesti.
Eskişehir gruplara iyi bir başlangıç yapamazken son dakikada Akaminko kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Takım kısa zamanda toparlanmalı çünkü yaralarını sarmazsa kupada olduğu gibi ligde de böylesi sürpriz yenilgiler alabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor