Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

19 Ağustos 2013 | Pazartesi

Es-Es'e büyük moral

Futbolla iç içe olan deyim yerindeyse futbolla yatıp futbolla kalkan 2 komşu kentin mücadelesinin ilk yarısında taraflar birbirlerine özellikle orta alanda üstünlük kurmaya çalıştı. Orta alanda sıkışan oyun fazlaca gol pozisyonu getirmedi.
Bu yarıda konuk ekip Bursa'nın Pinto ile Eskişehirspor'un ise Veysel ile karşılıklı birer tehlikeli atağı oldu.
Süper Lig'de son 5 dönemde kadro istikrarını koruyup yeni sezona 'merhaba' diyen Kırmızı Şimşekler, Ertuğrul Sağlam ile yakından bildiği Bursa önünde taraftarının desteğine karşı ilk 45 dakikada golü bulamadı.

Bursa toparlanmalı
İkinci yarıda ise Eskişehirspor maçta üstünlük sağlamak için her yolu denedi. Bunda da başarılı oldu.
Renato Civelli ters bir vuruşla sevenlerini üzerken; Es-Es'e moral vermiş oldu. 1-0'lık skor üstünlüğünü eline geçiren Eskişehirspor, ikinci golü de Bienvenu ile bulup rahatladı.
Lige galibiyetle başlamak elbet Eskişehirspor için önemliydi.
Bursaspor eski havasını bulmak zorunda. Yeşil-beyazlılar Daum ile ligde iyi işler yapmak için daha az hata yapmalı... Dün Bursa'da penaltıyı Pinto kaçırmadı; kaleci Boffin kurtardı.
Sonuçta 3 puanı kazanan Eskişehirspor oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor