Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

04 Kasım 2012 | Pazar

Keyifle izlenir!

Eskişehirspor dün kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor'u 4-0 gibi farklı skorla yenerek ligdeki serisine devam etti.
Son 4 maçtır yenilmeyen ve aldığı seri puanlarla hedef büyüten kırmızı şimşekler dün renktaşı önünde ilk 45 dakikada zorlandı.
Kapanan ve Eskişehir'in gol ayaklarını kilitleyen konuk ekip bu yarının son saniyelerinde golü kalesinde görünce ikinci yarıda çözüldü.
Eskişehirspor ise, sahanın her bölümünde oyunu bilhassa ikinci 45 dakikada dilediği gibi yönetti.
İlk yarıda golü atan Necati Ateş, ikinci yarıda bir gol daha atarken Alper Potuk'un attığı golde pası verdi. Kaptan Servet ise kırmızısiyahlı forma ile golünü attı.
Eskişehirspor iyi gidiyor. Hedefleri var kırmızı şimşeklerin. Sezon başında ilk iki maçta iyi skorlar olmayınca eleştiri aldılar ama Halil Ünal başkanlığındaki yönetim, teknik kadronun arkasında durup doğru adımlar atarak kadroya güven verdi. Bu kadroda kendisine güvenenleri mahcup etmedi.
Gaziantep ise ilk yarıda sadece gol yememeyi düşündü. İkinci yarıda Eskişehir'in etkili isimlerine önlem alamadı. Farklı yenilgide fazla farklık gösteremedi.
Hakem Kuddusi Müftüoğlu'na ise fazla iş düşmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor