Ali İhsan Sarıçoban

Ali İhsan Sarıçoban

27 Temmuz 2012 | Cuma

Çilek de olsaydı

Kendisiyle boy ölçüşemeyecek rakibi karşısında ilk maçın 2-0'lık avantajıyla start alan Eskişehirspor, ilk dakikalarda temkinli davranmayı tercih etti.
Ancak rakibin, Boffin'in hatasından bulduğu gol akıllarda soru işaretleri oluşturunca ve mücadelenin hakemi de kararlarını rakipten yana kullanınca, kazın ayağının öyle olmadığını anlayıp çabuk toparlandı kırmızı-siyahlılar.
Bekleri hücuma çıkarıp kanat organizyonlarıyla gol arayan temsilcimiz istediğini, ilk maçın da yıldızlarından Veysel Sarı ile alınca derin bir 'oh' çektik. Ve bu golden sonra sanıyorum Ersun Yanal artık Marsilya maçını düşünmeye başlamıştı bile. Nitekim Fransız ekibi karşısında işler daha zor olacak.

Oyuncuları ateşler
37 yıl sonra Avrupa kapılarına dayanan Eskişehir'de bu turu geçmenin verdiği moral ve dolayısıyla şehirde yaşanan bayram havası oyuncuları daha da ateşleyecektir.
Sonuçta daha etkin olduğu rakibi karşısında istediği sonuçla güvenli bir şekilde turu geçen Eskişehir'i kutluyorum.
Tek üzüldüğüm şey ise turun son dakikada kaçan galibiyet golüyle 'pastanın çileği' olmadan geçilmesi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor