Maç Sonuçları

📺 SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI CANLI İZLE | Sivasspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? | ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan yarı final rövanş maçlarıyla devam edecek. Sivasspor ile Alanyaspor yarı final rövanşında kozlarını paylaşacak. Maçla ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Sivasspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Maça dair tüm detaylar haberimizde...

Giriş: 11 Mayıs 2022, Çarşamba 19:02

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalistler belli oluyor. Yarı final rövanş maçında Sivasspor ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Alanya'da oynanan ilk maçı Yatabare ve Kerem Kesgin'in attığı gollerle 2-1 kazanan Sivasspor, skor avantajını kullanıp final bileti almak istiyor. Alanyaspor da rakibini deplasmanda en az iki farklı mağlup edip finale yükselmeyi hedefliyor.

📺SİVASSPOR– ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Sivasspor ile Alanyaspor arasındaki rövanş maçı 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka saat 20.30'da başlayacak ve A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Deniz Caner Özaral yapacak.

A Spor, Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74, Vodafone TV 71 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.