Maç Sonuçları

Türkiye’nin kupası Atv, A Haber ve A Spor ’da

Ziraat Türkiye Kupası şöleni 2. tur maçlarıyla zirveye çıktı. Futbolseverler 3. turun heyecanını da Turkuvaz Medya ekranlarında yaşayacak.

Giriş: 23 Eylül 2016, Cuma 00:00 Güncelleme: 23 Eylül 2016, Cuma 02:13
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur karşılaşmaları sona erdi ve şimdi sıra geldi gruplardan önceki son heyecana sahne olacak 3. tur maçlarına... 3. tur ile birlikte adrenalin daha da yükselecek. Turkuvaz Medya'nın yayın haklarını elinde bulundurduğu, ülkemizin adını taşıyan şanlı kupasıyla buluştuğu birbirinden zevkli büyük randevulara sahne olacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda, 2. turdan gelen 49 takıma Süper Lig'den 5 kulüp daha eklenecek ve 54 takım 3. turda futbolseverleri ekranlara kilitleyecek. Futbolseverler; 54 birbirinden güçlü takımın grup aşamasına yükselme yarışını kıyasıya yaşayacağı 3. turda bu büyük heyecanı, Turkuvaz Medya'nın kanalları A SPOR, ATV VE A HABER ekranlarında HD kalitesinde şifresiz olarak büyük bir keyifle izleyecekler.

ÜÇÜNCÜ TUR'DA GALATASARAY DA SAHNE ALIYOR
ZİRAAT Türkiye Kupası 3. turunda 49 takımın yanı sıra 5 Süper Lig ekibi daha yer alacak. Bu takımlar arasında geçen sezon ligi 6. basamakta bitiren Galatasaray da bulunuyor. Ayrıca Akhisar Bld., Antalya, Gençlerbirliği ve Kasımpaşa da dev heyecana katılacak.

TEK MAÇ ELEMİNASYON
Üst liglerde yer alan 27 takımın seri başı olarak katılacağı kura çekimi sonrasında 3. tur karşılaşmaları tek maç eleme usulüne göre küçük numarayı çeken takımın sahasında oynanacak.

İKİ DEV DİREKT GRUPLARDA
Dev kupada turlayan 27 kulüp; Beşiktaş, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor, M.Başakşehir ve Osmanlıspor'un katılacağı grup aşamasında 4'er takımdan oluşan 8 grupta çift devreli lig usulüne göre kupa mücadelesine devam edecek.