Maç Sonuçları

Nani'den akıllı füze

Portekizli yıldız 12 ve 33’te karavana attı. 45+2’de ise yaklaşık 25 metreden sol çaprazdan uzak kale direğinden ağları gördü

Giriş: 21 Nisan 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 21 Nisan 2016, Perşembe 14:36
Şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe, kupada 2016'nın yenilmez takımı T.Konya karşısında moral buldu. İlk yarıda 2 golle avantajı ele geçiren Kanarya'da Luis Nani jeneriklik bir gole imza attı. Serbest vuruşlarda topun başına geçen Portekizli yıldız, 12 ve 33'teki vuruşlarında kaleyi bulamadı. Ancak denemekten vazgeçmeyen Nani, 45+2'de gözlerin pasını silen klas bir vuruş gerçekleştirdi. Sol çaprazdan kazanılan frikikte önce kaleciyi süzen tecrübeli forvet, yaklaşık 25 metreden uzak kale direğine adeta bir füze gönderdi. Kaleci Kaya üzerinden geçen füzeyi izlemekle yetindi. Nani gol sonrası sevincinde de eliyle kafasını gösterip aklını kullandığını ima etti. Nani, Van Persie'nin sonucu ilan eden golünde de asisti yapan isim oldu.

Volkan'dan usta işi gol
Karşılaşmada gol perdesini açan Volkan Şen ise klasına yakışır bir resital sundu. Alper'in soldan müthiş ortasında arka direkte topla buluşan Volkan, rakibini kıvrak bir hareketle geçip topu önüne açtı ve Kaya'nın solundan ağları havalandırdı. Geçen hafta Mersin'e de 2 gol atan 28 yaşındaki forvet son 4 maçında 3 gol, 1 asistle yıldızlaştı. Milli yıldız 62'de Josef'le değiştirildi.