Maç Sonuçları

"Düşmanımızı yendik"

“Mental olarak hazırlığı özel oluyor bu tür maçların. En son karşılaşmalardaki düşmanımızı yendiğimizi düşünüyorum. Diğer mücadelelere göre daha iyiydik”

Giriş: 21 Nisan 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 21 Nisan 2016, Perşembe 02:04
G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, galibiyet sonrası "Mental olarak hazırlığı özel oluyor bu tür maçların. En son maçlardaki düşmanımızı yendiğimizi düşünüyorum. Rövanşı var ama büyük avantaj sağladık. Sonuçtan çok memnunum" dedi. Hollandalı teknik adam, oyuncuların maç seçiyor şeklindeki yorumlarına ilişkin olarak ise şunları söyledi: "Belki tribünden baktığınız zaman böyle bir sonuca varabilirsiniz ama ben aynı fikirde değilim. Geliştirilmesi gereken çok şey var. Örnek vereyim Emre Çolak en çok maç boyunca koşan oyuncu. Çok daha akıllı koştuğu zaman etkili oluyor. Bugün (dün) bu işi yaptı, iyi performans gösterdi. Diğer maçlara bakıldığında biraz daha organize olmuş, iyi G.Saray vardı."

Hakan'ın kırmızı yanlış
Riekerink ; Bilal Kısa, Snejider, Podolski'nin sakatlığına ilişkin bir soru üzerine de "Hem Bilal hem Snejider için sağlık ekibinden gelecek raporu bekliyoruz. Sneijder, aynı yerinde ağrı hissetti, buz bağladılar. Yasin, cezalı. Hakan, kırmızı kart gördü, bakalım nasıl ceza gelecek. Ama bence kırmızı değildi. Podolski'nin burnunda hafif açılma var" diye cevap verdi.