Maç Sonuçları

Böyle mi olacaktı

Fırtına, Avrupa'nın anahtarı olarak gördüğü Türkiye Kupası'ndan da elenerek muhteşem taraftarını kahretti. Akhisar Belediye'nin golünü 21'de Douglao attı

Giriş: 02 Şubat 2016, Salı 00:00 Güncelleme: 02 Şubat 2016, Salı 02:21
Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Trabzonspor, en büyük hedefi olan Ziraat Türkiye Kupası'na da son 16 turunda Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak veda etti. Maça hakemin kararları da damga vurdu. 21'de Sami'nin soldan kullandığı köşe vuruşuna stoperlerin arasından iyi yükselen Douglao, kafayla topu ağlara gönderdi: 0-1. 43'te sağdan ceza sahasına giren Muğdat, Musa ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ancak hakem pozisyonu devam ettirdi. Maçta zaman zaman gerginlik yaşanırken, oyunun sık sık durmasına Trabzonspor taraftarı tepki gösterdi. Maç 8 dakika uzarken, Akhisar'ın kalecisi eski Trabzonsporlu Fatih ile bordo-mavili taraftar arasında gerginlik yaşandı.



Hami 2'de 0 çekti
Göreve geldikten sonra ilk kez taraftarı karşısına çıkacağı Beşiktaş derbisi kar nedeniyle ertelenen teknik direktör Hami Mandıralı, Akhisar maçında seyircisiyle buluştu. Uzun yıllar bordo-mavili takımda top koşturan, 2013'te kısa bir dönem de teknik direktörlük yapan Mandıralı'ya Avni Aker'i dolduran taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. İlk maçında G.Antep'e kaybeden Mandıralı, dün de yenildi.