Maç Sonuçları

Finale ilk adım

Yarı final ilk maçı saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi ATV HD kalitesiyle ekranlara getirecek. İki takım da 21 Mayıs'taki rövanş için avantaj peşinde

Giriş: 28 Nisan 2015, Salı 00:00
Ligde Eskişehirspor beraberliği ile şampiyonluk yarışında darbe yiyen Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Bursaspor'a konuk oluyor. ATV'nin HD kalitesiyle evlerimize getireceği karşılaşmada iki takım da 21 Mayıs'ta Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak rövanş maçına avantaj taşımak istiyor.

Webo ve Emre yok
İsmail
Kartal son Eskişehir maçı kadrosunu büyük ölçüde değiştirecek. Egemen, Alves, Kuyt, Diego ve Emenike ilk 11'de yer bulacak. Kartal, 19 kişilik Bursa kafilesine sakatlığı bulunan Emre, Mehmet Topuz ve Meireles dışında Webo'yu da almadı. 3 kaleci ile (Volkan, Mert ve Erten) Bursa'ya giden Fenerbahçe, ligde yendiği rakibini kupada da devirmek istiyor. Bursaspor'da ise sakat Civelli dışında Holmen de oynamayacak.

FERiBOTTA SEVGi SELi
F.Bahçe, kupa maçı hazırlıklarını 1 saat 15 dakikalık idmanla tamamlayıp, Bursa'ya geçti. Meireles, Emre ve Mehmet Topuz'un tedavileri yapıldı. F.Bahçe'ye feribot yolculuğu boyunca sevgi gösterileri yapıldı.

EMRE BOL