Maç Sonuçları

Avrupa kilidini kupa açar

Bugün Kayserispor ile karşılaşacak Yiğidolar'da teknik direktör Sergen Yalçın, "Avrupa'ya gitmenin en kestirme yolu Türkiye Kupası'nı kazanmak" diyerek futbolcularını motive ediyor

Giriş: 16 Nisan 2015, Perşembe 00:00
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Sivasspor, tura kilitlendi... İlk maçta rakibiyle 1-1 kalan kırmızıbeyazlı takım, bugün 18.00'de başlayacak mücadeleden galibiyetle ayrılarak adını yarı finale yazdırmak istiyor. Yiğidoların teknik direktörü Sergen Yalçın, daha önce yaptığı açıklamalarda kupaya önem verdiklerini belirterek, alacakları başarının sezonu kurtarmak açısından önemli olduğunu vurgulamıştı. Kayseri maçı hazırlıkları sırasında da oyuncularıyla sık sık toplantılar gerçekleştiren Yalçın, "Avrupa'ya gitmenin en kestirme yolu kupayı kazanmak. Sezonu güzel bitirmek için bu işin sonuna kadar gitmeliyiz" diyerek motivasyon konuşmaları yaptı. Oyuncuların da bu hedefe konsantre olduğu Sivasspor'da, UEFA'nın Avrupa kupalarına katılım gelirlerini artırması da kupa şampiyonluğunu daha cazip hale getiriyor.

Golsüz beraberlikte turluyor
A HABER'den HD kalitesinde yayınlanacak olan karşılaşmayı hakem Süleyman Abay yönetecek ve Sivasspor'a tur atlaması için golsüz beraberlik yeterli olacak.