Maç Sonuçları

Şipşak Karabük

Karadeniz ekibi, Ankaragücü'nü ilk 28 dakikada attığı 3 golle yendi. 4 puana ulaşan Karabük'ün golleri Alpay, Emre ve Aykut'tan geldi

Giriş: 24 Aralık 2014, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 24 Aralık 2014, Çarşamba 00:22
Süper Lig'de kendini bulan Karabükspor coşkusunu kupaya taşıdı. Ankaragücü'ne konuk olan Karadeniz temsilcisi elini çabuk tuttu. Henüz 1. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Alpay Koçaklı düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı: 0-1... Karabük bu golden sonra da dalga dalga Başkent ekibinin kalesine geldi. Dakikalar 13'ü gösterirken Alpay Koçaklı'nın kestiği topu Emre Özkan düzgün bir kafa vuruşuyla ağlarla buluşturdu: 2-0. Karabükspor 3. golü de erken attı. 28.'de Traore'nin pasında topla buluşan Aykut kalecinin sağından ağları havalandırdı. Maçın ilk yarısı 3-0 Karabükspor lehine tamamlandı.

İkinci yarı uyuttular
Mücadelenin ikinci 45 dakikalık diliminde skorun da etkisiyle iki takım da rölantide oynadı. 60'ta Ankaragücü maçtaki tek tehlikeli pozisyonunu üretti. Hasan çalımlarla girip vurdu, Abdülaziz kurtardı. 85'te Aykut'un aşırtması auta gidince Karabük 3 puanı 3 golle aldı.