Maç Sonuçları

Tokatspor 4 büyükleri istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda ''4 Büyükler''den birini Tokat'ta ağırlamak istediklerini söyledi.

Giriş: 12 Kasım 2012, Pazartesi 00:00 Güncelleme: 27 Kasım 2012, Salı 15:13
Altunsoy, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 16 Kasım Cuma günü yapılacak Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekiminde Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarından biriyle eşleşmek istediklerini belirtti.

Süper Lig takımlarından biriyle eşleşerek Tokat'ın ismini tekrar Türkiye gündemine oturtturmak istediklerini aktaran Altunsoy, 3. turda Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor'u eleyerek bunu kısmen başardıklarını hatırlattı.

Kupada başarılı olarak kulübe ekonomik kazanç sağlamayı ve Tokat'ın tanıtımını yapmayı hedeflediklerini ifade eden Altunsoy, ''Dört büyük takımdan biriyle oynayacağımız maç, medyamızda daha geniş yer buluyor. Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Türkiye'nin dört büyük marka kulübünden birini Tokat'ta ağırlamak istiyoruz. İyi bir futbolla Tokat'ta futbolun varlığını Türkiye'ye tanıtmak istiyoruz. Çünkü kupanın ekonomik anlamda da getirisi oluyor. Her ne kadar bu, kulüp kasasına öğrendiğimiz ve bildiğimiz kadarıyla girmese de para icra işlemlerine gitse de nihayetinde Tokatspor'un borcu azalacak gözüyle bakıyoruz. Cuma günü yapılacak kura çekimini camia olarak heyecanla bekliyoruz'' diye konuştu.

Kupa maçlarında futbolcuların daha iyi oynadıklarını anlatan Altunsoy, ''Bizim konumumuzdaki takımların futbolcuları kendisinden üst ligdeki takımlara karşı oynadıkları zaman oyuna daha çok motive oluyor. Kupa maçları bir vizyon maçıdır. Ulusal kanallar yayınlıyor, daha çok basında yer alıyor. Genç, hedefi olan futbolcu arkadaşlarımız kendilerini vitrine çıkarmak için varlarını yoklarını ortaya koyuyorlar. Tabii biz de teknik adam olarak oyuncularımıza ciddi bir özgüven ve cesaret veriyoruz'' ifadelerini kullandı.