18 Aralık 2015 | Cuma

Kartal'ın Velisi geldi!

Süper Lig lideri Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası'na "farklı" başlarken bir galibiyetten ve üç puandan daha fazlasını kazandı; Veli döndü!
Geçen Mart ayından bu yana ameliyat üstüne ameliyat, futbol hayatı bitti mi, tartışmaları, döndü, dönecek derken Veli çok şükür bıraktığı yerden başladı.
Maç kondisyonu eksikliği dışında izlediğimiz Veli, bildiğimiz Veli'ydi… Hoş geldin Veli..
Derin bir rotasyon yapan Şenol Güneş, ligde onbire koymadığı Franco, Pektemek, Serdar Kurtuluş gibi oyuncuları görme şansı buldu. Bu noktada hemen belirtelim formaya hasret kalan Serdar Kurtuluş hiç bozulmamış, küsmemiş, darılmamış ve işine sarılmış., Beck için iyi bir alternatif olduğu tartışılmaz.
Orta alanda top yapan Oğuzhan ya da Sosa olmayınca ön taraftaki Cenk ve Pektemek uzun süre istedikleri topları alamadılar. İlk yarıda Gökhan Töre'nin durgun futbolu ve Tosic'in sol kanattan hiç bindirme yapmaması da öndeki kısırlığın bir nedeniydi.

Gençler iyi güzel ama!

Yine de Cenk Tosun şahsi gayretleriyle attığı golle takımının devreyi önde kapatmasını sağladı. İkinci yarıda Töre biraz kıpırdadı maç bir anda üç oldu. Sonraki gollerde Pektemek'in asistini ve Tosic'in bu sezon ilk kez yaptığı nokta atışı ortayı da alkışladığımızı söylemeliyiz.
Necip harika bir performans sergiledi, Kerim ve Cenk Tosun da öyle. Bu arada ciddi bir sakatlık tehlikesi atlatan Cenk'e de geçmiş olsun.
Beşiktaş'ın genç yetenekleri Eslem ve Muhammed'in de forma şansı bulmaları beni ayrıca sevindirdi. Üzüldüğüm konu ise Franco ve Milosevic'in iyice sıradanlaşmış olmaları. Kardeşim biraz gayret göster yahu. Her neyse, Beşiktaş'ı kutlarken, rakibi gibi rotasyonlu bir kadroyla sahada yer alan Karabük'ün mücadelesini de alkışlıyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor