08 Aralık 2015 | Salı

Yıldırım, MHK ve lider!

Duayen gazeteci, saygın meslektaşım Gürcan Bilgiç'in babası ve Hıncal Uluç ağabeyimizin dayısı Necati Bilgiç baba, Hak'kın rahmetine kavuştu. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, hepimizin başı sağolsun.
Hayat böyle bir şey, masal gibi; bir varsın, bir yoksun, geride senden ne kalırsa o kadar varsın. Öte yandan bu yalan dünyanın yalan meseleleri de bir yandan akıp gidiyor ve biz de bu akışa uymak durumundayız.
Dolayısıyla dönüyoruz futbola. Beşiktaş bir hafta kolduğu boşaltınca kafalarda "Acaba" sorları oluştu ve bir kısım medya da bu soruların oluşması için gayret sarfetti açıkçası. Ne var ki Evdeki hesaplar Çarşı'ya uymadı, Beşiktaş zorlu bir maçın ardından Kayseri'de kazandı, F.Bahçe de kağıt üzerinde kolay görünen G.Antep'te iki puan bırakınca Kartal tüm karizmasıyla koltuğuna kuruldu.
Bu satırların yazarı, ligin boyu bu kadar uzun iken ne giden liderliği çok önemser, ne de geleni. O sadece bir moraldir ve önemli olan istikrarlı bir başarıyı koruyup her gün üzerine koymaktır. Bunu başardığınız taktirde şampiyonluk değil şampiyonluklar su gibi akmaya başlar.
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, G.Antep maçı sonrası "Hakemler hak dağıtsın yeter!" dedi. Yani sonunda Başkan da bizim dediğimiz noktaya geldi. Biz yıllardır adaletli yönetimler, tüm sonuçlarının kamu vicdanında aklanacağı bir lig isterken onlar susuyorlardı ya neyse.
Şimdi gelmiş oldukları nokta da önemlidir.
Hoşgeldiniz! Öte yandan bu sezon hakemler hata yapsalar bile eyyam yapmıyorlar. Kadıköy, TT Arena, "İnönü" ayırmadan sarıyı da, çıkarıyorlar kırmızıyı da, penaltıyı da çalıyorlar, ofsaytı da… Bu nedenle kimseye sinyal göndermediği izlenimini çok net veren Kuddusü Müftüoğlu MHK'sını kutluyorum. Bakmayın Aziz başkanın sitemlerine, o da biliyor ki Tokat, G.Antep'te kimseyi kollamadı sadece hata yaptı. Sezon sonuna kadar hakemlerimizin bu minval üzerine devam etmeleri halinde Türk futbolunun geleceğine dair umutlarım artacak. Emeği olanlara sevgi
ve saygılar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor