04 Mayıs 2015 | Pazartesi

Pazar işkencesi

Dün gece Avni Aker'de birbirinden çekinen iki teknik adamın Pazar gecemizin ilk 45 dakikasını rezil etmesine şahit olduk.
İki takımın gol krallığına giden forvetleri koskoca ilk yarı boyunca yedek kulübesinde oturdu. Hadi Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı, hamle oyuncusu olmadığı için anlıyorum. Ama Bilic'i anlamak imkansız. Senin elinde Mustafa ve Cenk gibi hamle oyuncuların varken, sen Sosa için Demba'dan vazgeçiyorsun.
Peki Sosa ne yaptı?
Beraberlik iki takıma da yaramayacaktı dün gece. Ama teknik adamlar, rakiplerimiz puan kaybeder diye düşününce böylesi korkak bir futbol ortaya çıkıyor. Şimdi bana kimse satranç gibi maç veya taktik savaşı şeklinde bir maç demesin. Hamlelerini, ilk 11'ini ve oyun sistemini, bu üç bileşkeyi rakibe göre tercih eden hangi teknik adam başarılı olmuş ki sen olacaksın Bilic?

Ba ile başlamalıydı

Bilic'in cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle sıkıntı çektiğine de hak vermiyor değilim. Dün gece bir kez daha gördük ki Veli bu takımın önemli bir parçası. Trabzonspor gibi yumuşak bir orta sahaya karşı Tolgay ile başlama zorunluluğu da insanın içini ürpertti. Olcay maçın önemli hamlelerinin içinde yoktu belki ama inanılmaz mücadale etti.
Oyuna Demba Ba'nın girişi ile iki takım adına dengeler değişti ve Beşiktaş ilk ciddi pozisyonunda golü buldu. Kazanmak zorunda olduğu maçı kazanan Beşiktaş, Galatasaray maçına kadar şampiyonluk yarışının içinde olacağını kanıtladı.
Ligdeki en değerli 3 puanını aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor