26 Ağustos 2016 | Cuma

Neden?

Geçtiğimiz gün Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'nun bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalar hepinizin malumu...
Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde Yıldırım- Mosturoğlu ikilisinin söyledikleri toplumsal kavgayı yeniden alevlendirmekten başka neye yaradı?
Fenerbahçe markasını sürekli kavgaların, huzursuzlukların içine çekmekten bıkmadınız mı?
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı olma yönünde hızla ilerliyor. Bu durumu kapatmak için cephe üstüne cephe açıyor, çok değerli Fenerbahçe markasının sadece kavgalarla anılmasına neden oluyor.
Malum programda Şekip Mosturoğlu benimle ilgili, "Gazeteci Emre Bol, 'Emenike'nin para sayma görüntüleri var. Açıklayabilirlerse sorun yok' dedi. Sonra da hesabım hacklenmiş' dedi" açıklamasını yaptı.
Evet ben bu twiti attım. Hesabım bu twitten aylar sonra hacklandi.
Ben hiçbir zaman bu twiti ben yazmadım diye kendimi savunmadım. Doğru ya da yanlış yaptıklarımın arkasında durmayı bilirim.

***

Ama siz numaracı internet sitesinin "kopyala-yapıştır" tekniğiyle size gösterdiklerini gerçek sandınız.
Ben Emenike'yle ilgili haberi bir televizyon kanalında izledim ve yazdım.
Yanlış yaptım.
Herkes şunu çok iyi bilsin ki şike sürecinde şikeyle ilgili tek bir haber yapmadım, yazı yazmadım, televizyon röportajı vermedim. Sadece bir twit… Onlarca gazetenin, televizyonun yaptığı haberler arasında sadece bir twit… Emenike işini benim üzerine yıkmaya çalışarak, algı operasyonu yapan Fenerbahçe yönetimi, 3 Temmuz sonrası ilk Emenike röportajını neden bana verdi?
Bunu hiç düşündünüz mü? Çünkü o zamanlar fazla eleştirmiyordum, yönetimle aramız iyiydi.
Ne zaman gerçekleri yüzlerine vurmaya başladım işte o zaman kötü oldum. Ama Yıldırım'ın eşkal fotoğrafını kapaktan veren ve "bir daha bu gazetenin çalışanlarını stada almayacağım" dediği gazetenin yazarı her gün başkanın yanı başında!
Bir dediği öbürüne uymayan Fenerbahçe yönetiminin artık eski gücünden eser kalmadığı aşikar...

***

Son olarak Mosturoğlu'na bir sözüm var. 'Hangi futbolcunun FETÖ'cü olduğunu anlamak için nasıl su içtiğine bakmak yeterli' dedi Şekip Bey!
Ben 7-8 yaşımdan beri oturarak ve 3 yudumda su içerim. Bunun nedeni Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (sav) sünneti olmasıdır.
Peygamber Efendimiz'in sünnetini bile algı operasyonuna konu yaptınız ya... Yazık çok yazık…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor