04 Ağustos 2016 | Perşembe

Doğrular ve yanlışlar

Ben bir hafta içinde aynı rakiple oynayan ve farkı kaçıran bir takımın bir hafta sonra böylesine düşüş yaşamasını neye bağlamak gerek bilemiyorum! Maçtan bir gün önce yapılan antrenmanda Kjaer'in takımla çalışmayıp, düz koşu yaptığını görünce oynayamaz diye düşünmüştüm.
Sakat olan bir futbolcuyu oynatarak risk almak dünyanın en aptalca hamlesi! Ne gerek var? Hem takımın aksamasına yol açıyorsun hem oyuncu değişikliği hakkını bedavaya harcıyorsun.
Pereira ilk yarıda oyunu kendi sahasında kabul edip yeni sistemin 5-3-2 bölümünü kullanınca Monaco baskıyı kurabildi. İlk maçı kazanan ve beraberlik halinde dahi turu geçecek takımın teknik direktörünün farklı bir oyun kurgusuyla sahada olması gerekiyordu.
Öndeki 2'li Fernandao ve Emenike birbirlerine o kadar yakın oynuyorlar ki; saha içinde çarpışıyorlar adeta! Hoca çift forvet devam edecekse eğer 3. bölgede daha tamamlayıcı isimleri bulması gerekiyor.

Pereira kovulmalıydı!
İki kanat Hasan Ali ve Van der Wiel çıkarken sürekli top kaptırıp, savunurken de etkisiz olunca sarı-lacivertliler topu ileriye taşımakta zorlandı.
Fenerbahçe, Emenike'nin golü sonrası kısa süreli bir tepki verdi ama geçen seneden kalma kondisyon sorunu yine ortaya çıkıverdi!
En kötüsü de ne biliyor musunuz;
Fenerbahçe yine ne yapacağı belli olmayan bir takım haline dönüşüyor.
Yeni sezonda da yine, "Fenerbahçe bu maçı kesin kazanır" diyemeyeceğiz!
Bunun başlıca sorumlusu ise "Pereira'nın kötü teknik direktör olduğu gerçeğini" tek göremeyen Aziz Yıldırım'dır.
Oysa milyonlarca euro harcayıp Şampiyonlar Ligi'nden eleneceğine, 3 milyon euro verip Pereira'yı kovmak en doğru hamle olacaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor