04 Aralık 2014 | Perşembe

Papaz krallar!

İsmail Kartal yavaş yavaş futbolcular üzerindeki ağırlığını kaybediyor.
Bunun en büyük nedeni ise Başkan Aziz Yıldırım'ın tutum ve davranışları… Daha önce "Samandıra'ya Azizsilin gerek" diyorduk ama bu kez Azizsilin'in dozu fazla geldi galiba!
Yıldırım tesislere geldiğinde sadece Emre, Volkan ve Gökhan'la birebir görüşmeler yapıyor. Onları muhatap alıyor, takımın durumunu soruyor. Bu durum 3 oyuncunun da inanılmaz derecede güçlenmesine yol açtı. Emre, Volkan ve Gökhan adeta takımın sahibi gibi… İsmail Kartal artık bu oyunculara söz geçiremeyecek hale geldi. Anlayacağınız Samandıra'da kim hoca, kim sorumlu belli değil.
Emre, Volkan ve Gökhan'ın Fenerbahçe'ye hizmetleri saymakla bitmez. Ama artık sadece saha içinde verdikleri mücadeleyle kendilerini göstermeleri gerekiyor.
Eskiden beri takımın tecrübeli isimleriyle ilgili "Papaz oyuncu" tabiri kullanılır.
Aziz Yıldırım sayesinde bu oyuncular artık, "Papazın kralı" oldular.
İsmail hoca ne yapacağını şaşırmış durumda… Ne bu oyunculardan vazgeçebiliyor ne de lafını dinletebiliyor. Başkan eskiden tesislere geldiğinde Alex'le konuşur, takımla ilgili bilgileri ondan alırdı.
Şimdi takımda bir değil üç Alex birden var! Takımın kötü gidişiyle ilgili herkes Yıldırım'dan fırça yiyor ama "papazlara" fırça yok! Diğer oyuncular üvey evlat mı?
Hal böyle olunca takım içi dedikodular çoğalıyor, oyuncular arasında kıskançlık baş gösteriyor.
Artık başta Emre, Volkan ve Gökhan olmak üzere herkesin aklını başına alma zamanı geldi. Aziz Başkanın da ipleri tamamen İsmail Kartal'ın eline vermesi şart... İşte o zaman takım, "sevabıyla, günahıyla" İsmail Kartal'ın olacak.
Yoksa "Aziz Yıldırım'ın takımının" bu ortamda şampiyon olması pek mümkün görünmüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor