01 Eylül 2014 | Pazartesi

Adalet kaç numarada?

İsmail Kartal, Süper Kupa kadrosunu Karabük karşısında da bozmadı.
Gerek hazırlık maçlarında gerekse Süper Kupa karşılaşmasında müthiş oynayan Meireles'i kesip yerine Diego'yu oynatmak adaletsizlik olurdu.
İsmail Kartal da tercihini adaletten yana kullandı. Bence iyi de yaptı. Meireles yine sahanın en iyilerinden birisiydi. Sarılacivertliler, Diego transferine milyonlarca euro para yatırdı.
Bir de lisans çıkarabilmek için Yobo ve Cristian'a ödenen paraları ekleyin. Böylesine ligin en pahalı oyuncularından birini kontenjan sorunu yüzünden oynatamamanın nedenini İsmail hocanın değil, kontenjan belasını kulüplerin başına bela eden federasyonun vermesi gerekiyor.

Kreatif futbolcu eksikliği
Fenerbahçe'nin orta sahası ve forvet hattı gerçekten bu ligin çok üzerinde… Ancak hepsi koşan, mücadele eden oyuncular olmasına rağmen, kreatif futbolcu eksikliği göze çarpıyor. Özellikle oyunun tıkandığı anlarda araya top atacak, pozisyona sokacak bir oyuncu… Diego bu eksikliği giderecek elbette.
Ancak yabancı kontenjanı İsmail Kartal'ın elini kolunu bağlıyor. Takımda savunma sıkıntısı devam ediyor. Kadlec ve Bekir'in uyum sorunu dün gece üst düzeydeydi.
Adam paylaşımında inanılmaz hatalar yaptılar.
Fenerbahçe'nin ne zaman gole ihtiyacı olsa oyunu rakip sahaya yıkıp atıyor. Defanstaki sıkıntı çözülmezse çok gol atar ama çok gol yer. Adaletten bahsetmişken; hazır bir Webo bu takımda hem Emenike'yi hem de Sow'u keser. Kartal'dan orta sahada sağladığı adaleti, bu isimlerde de uygulamasını bekliyoruz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor