08 Şubat 2015 | Pazar

Hakan devleşti

Kadıköy'de gol çıkmadı... Hakan'ı geçemeyen Fenerbahçe 2 puan kaybetti. Sakin ve savunmada kalan Trabzonspor 1 puan kazandı.
Hakem Bülent Yıldırım, tribünlerin ve her karara itiraz eden sarı-lacivertlilerin baskısına boyun eğmedi ama bol sarı kart kullandı.
Takımın yarısı Bosingwa'nın yokluğu bordo-mavili savunmaya hayli zor anlar yaşattı. İki kaleci, iyi kurtarışlar yaparak ilk yarıda geçit vermediler.
Costant aksadı. Bir aksayan da Sefa idi. Bu oyuncuyu kenara alan Ersun Yanal, yerine İshak'ı sahaya sürdü. Solbekte karşısındaki Kuyt ve Gökhan ile zor anlar yaşayan Yusuf, sağa geçti.
İlk 45 dakikada ev sahibi Fenerbahçe daha çok oyuna hakim ve daha çok gol pozisyonuna girdi. Trabzonspor kaleyi korumaktan öne çıkamadı. Seyrek de olsa uzaktan Volkan'ı yokladılar. İlk yarı, golsüz kapanırken, Trabzonspor onca baskıdan gol yemeden kurtulmanın rahatlığında idi.

Trabzonspor savunmada
İkinci yarıda İsmail Kartal, Kuyt-Sow değişikliği yaptı. Emenike mi kaçırdı, yoksa Hakan mı kurtardı. Neticede gol çıkmadı. Volkan'ın akıl almaz hatasını, Cardozo takip etse gol. Tutuk Özer'i kenara çeken Ersun Yanal, sıkıntı yaşayan savunmaya Belkalem'i aldı.
Erkan ile Yusuf kanat değiştirdi. Diego da yerini Meireles'e bıraktı. Trabzonspor beraberliği korumaya çalıştı. Fenerbahçe, rakibini yarı sahasına hapsetti.
Yine Hakan gole izin vermedi. Yusuf, yerini Yatabare'ye bıraktı. Bordo-mavililer savunmada duvar ördü adeta.
Selçuk çıktı, Fenerbahçe Webo ile çift santrafora döndü.
Son dakikalardaki Fenerbahçe baskısından gol çıkmadı ve puanlar paylaşıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor