24 Ocak 2015 | Cumartesi

3 puan önemli

Trabzonspor, tatil sonrası lige Sivasspor galibiyetiyle girdi. Önceki maçlara oranla tribünlerin kalabalık olması da sevindiriciydi. Cüneyt Çakır, hatasız bir maç yönetti. Bordo-mavililer, sahaya milli takımlardaki yabancılarından yoksun çıktı. Konuk takım, özellilkle ilk yarıda Trabzon'u çok zorladı. Fırtına'da orta sahasındaki teknik oyuncuların savunmaya destek vermemesi, Trabzon kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşattı.
Yeni transfer Hakan Arıkan, kalesinde geçit vermedi. Hakan ikinci yarıda da kalesini iyi korudu. Önde oynaması daha yararlı olacak Salih'in, sağ bekte olmasını oyuncu eksikliğine bağladım.
Bu futbolcu, önde oynadığında rakip için bir hayli tehlikeli. Trabzonspor haklı olarak kazandığı penaltı ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önde kapamaya hazırlanırken, Bosingwa'nın gereksiz çalımı nedeniyle kaptırdığı topla golü yedi.

Erkan Zengin ve Hakan Arıkan
Hakan kurtarışları ile Erkan Zengin ise sakin ve süper asistleri ile alkışlandı.
Erkan'a seyirci sahip çıkarken, Trabzonspor'un yeni topçusunun gollerdeki sevinci, sanki 40 yıldır bu takımdaymış görüntüsü verdi. Bordo-mavililer, ikinci yarıda sıkı baskı kurdu. Ersun Yanal, takımın sıkıştığını gördü ve savunmadan Musa'yı alıp Erkan'ı sahaya sürdü.
Mehmet'in nefis volesi ve Cardozo'nun rakip savunmadan sıyrılarak attığı goller, hem Trabzonspor'a moral verdi hem de önümüzdeki haftalar için umutlandırdı.
Maç sonu "kolbastı" ise, geçmişteki güzel günlerin geleceği müjdesi gibiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor