ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Bana ne kardeşim

Milli Takım'ın başarısızlığı dolayısıyla maçlardan uzak kaldık. O yüzden şöyle sakin ve huzurlu bir hafta geçirdik. Ama gene de bir iki ortalığı geren de çıkmadı değil. Mesela Ankaragücü olayı. Başkent ekibi, ilk önce ligimizi alt üst etti, şimdi de kendi içinde çalkalanıyor. Biraz bekleyelim, her şey berraklaşsın, biz de sağlıklı yorumlar yapabilelim. Maç biteli 15 gün olmuş. Eski bir bakan hiç gereği yokken ortaya çıkıyor, "Zorbalıkla maç kazanılıyor" deyip Kadıköy'ü işaret ediyor. Fenerbahçe yanıtını zaten sitesinden verdi. "19 polisin yaralanıp, birinin gözü kör edilirken, 13 bin koltuk kırılıp 8.5 ton su atılırken neredeydiniz" diye sordu. Aslında ultrAslan tadında konuşan sayın bakanın görev yaptığı yıllarda federasyona etki edip etmediği araştırılabilir, o yıllarda Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukların da mercek altına alınması istenebilirdi.

Eski ittifakçılar
Hemen arkadan Adnan Polat'ın gene hiç gereği yokken çıkıp "Beşiktaş, Fenerbahçe'yi yenecek" demesi de düşündürücü. Galiba Yıldırım Demirören'in sıkıntılı günler geçirdiğini varsayarak Beşiktaş'ı motive etme işini G.Saray başkanı üstüne almış. Ne güzel değil mi. Eee ne de olsa eski ittifakçılar. "Ne var yani, fikrini söylemiş" diyebilirsiniz. Yanıt vermem ama ancak şunu söyleyebilirim. İnanın ki eğer Aziz Yıldırım'a "Bursa- Galatasaray maçı ne olur" diye sorulsaydı, alacakları yanıt "Bana ne kardeşim" şeklinde olurdu. İşte bu kadar basit.

***

Şu Ercan Saatçi olayında bekledim bekledim, bir öz eleştiri yapanı göremedim. Bakın birçok TV programına çıkıyorum, reklam aralarındaki muhabbetlerin tadına varılmazdı, şimdi bunlar bitti. Herkes konuşmamaya dikkat ediyor. Gazeteci arkadaşlar, bir konu için aradıklarında "Acaba kaydediliyor muyum" korkusu hakim. Kimse telefonlara çıkmıyor. "off the record" devri de artık kapandı, güvensizlik hat safhada. Fenerbahçe yönetimi, isim açıklamasına rağmen kimse bu ismin üstüne gitmedi. Güvenilirliğini yitirmiş, insanları korkutan bir meslek grubunda çalışmayı tercih edenler olabilir belki ama bu işi karşılıklı güven içinde yapmak isteyenler içerideki çürük elmaları temizlemek zorundalar.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Mardin-Zürih hattı   / 11-11-2009
 Made in Brazil   / 06-11-2009
 Penaltı gibi penaltı   / 04-11-2009
 Bravo Volkan   / 02-11-2009
 Yakalandınız   / 29-10-2009
 Hükmen yenilsin!   / 28-10-2009
 Aynı hikaye   / 26-10-2009
 Tebrikler Emre   / 23-10-2009
 Neden F.Bahçe?   / 21-10-2009
 Daum'un yanlışları   / 19-10-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
12.HAFTA
Sivas 2 Kayseri 4
Manisaspor 0 Gaziantep 3
İ.B.B. Spor 1 Antalya 0
Eskişehir 2 Denizli 0
Ankaragücü 2 Kasımpaşa 2
Fenerbahçe 3 Ankaraspor 0
Trabzon 0 Beşiktaş 2
Diyarbakırspor 1 Galatasaray 2
Bursa 1 G.Birliği 2
13.HAFTA
Denizli Antalya
Galatasaray Manisaspor
Beşiktaş Fenerbahçe
Kasımpaşa Trabzon
Eskişehir Ankaragücü
G.Birliği İ.B.B. Spor
Kayseri Diyarbakırspor
Ankaraspor Sivas
Gaziantep Bursa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital