ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Yakalandınız

Fenerbahçe, Galatasaray'ı sahada eze eze yendi. Fakat hakkını saha dışında gasp etmeye çalışıyorlar. Ceza istediler, hükmen mağlubiyet istediler, soğukkanlılıklarını kaybettiler. İyi de oldu. Maskeler düştü. Kamuoyu önünde artık çıplaklar. Biz zaten biliyorduk da inandırıcılıklarını iyice kaybettiler. Oyun bitti. Bundan sonra 'objektifiz' masallarını ancak torunlarına anlatırlar. Şimdi sığındıkları olaylara bakalım.
1- Arda olayı: Futbolcular arasında asla büyütülmeyecek basit bir itme olayını tribünleri tahrik etme adına kaptanlarına yaptırdılar. En ufak bir fırsatı kaçırmayacaklarını daha maç başlamadan belli ettiler. Arda'nın tribünleri selamladıktan yani bayağı bir süre geçtikten sonra koşarak Baroni'ye dayılanması acaba talimatla mı hareket ettiği sorusunu gündeme getirdi. Bir kısım medya bunu tartışmadı bile. Sadece Fenerbahçeli futbolcuları darağacına göndermeye çalıştılar.
2- Efendi olarak tanıdığımız Hakan Balta'nın golden sonra tribünlere yaptığı hareket affedilir gibi değildi. Beklediği tepkiyi almayınca aynı hareketi tekrarlaması organize olduğunu gösterir. Belli ki gene verilen talimatla hangi Galatasaraylı golü atsa bu hareketleri yapacaktı. Bir kısım medya bunun üstünde durmadı bile. (Lugano aynı şeyi yapsa 3 maçtan az istemezlerdi)

Hesabı sorulmalı
3-
Keita'ya atılan taş Galatasaray tribünlerinden geldi. Bu da organizeydi. Neticede hiç kimse kendi futbolcusuna şişe atılacağını tahmin etmezdi (Görüntüde iki tane arka arkaya gelen şişe var) ama yakalandılar. Bir kısım medya olaya mal bulmuş gibi atladı. Onların yapması gereken işi "antu.com" ortaya çıkardı. Ülkemizde maalesef her maç olagelen bu rutin olay karşısında gözyaşı döktüler, monşerler "Vahşet" dediler.
Amaç sahada başaramadıklarını saha dışında yapmak, Fenerbahçe'nin yolunu kesmek, hatta Fenerbahçe'yi imha etmek. İstekleri hem hükmen mağlubiyet, hem puan silinmesi, hem de saha kapatılması. Goygoycularını da yanlarına aldılar. İnsanları balık hafızalı sandılar. 8.5 ton suyun atıldığı, 13 bin koltuğun kırıldığı maçı bile şu maçın yanında masum ilan ettiler. Tarihimizin saha içi ve dışı en büyük organizasyonuna tanık olduk. Ama Allah büyük, kötü yakalandılar. Bunun hesabı geleceğimiz için, çocuklarımız için sorulmalıdır. Şekip Mosturoğlu ile konuştum, "Kanıtlar elimizde, savunma dosyamıza koyduk. Görüntüleri ortada, herkes de görecek" diyor.
NOT: Tribündeki ağlardan medet umanlar hiç şansınız yok. Geçen sene de o ağlar vardı. Hatırlayın gene Galatasaray maçında o ağları yırtmışlar, yandaki lacivert tribündeki bayan ve çocukların üstüne taş, şişe yağdırmışlardı. Yani geminizin sığınacağı bir liman kalmadı.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hükmen yenilsin!   / 28-10-2009
 Aynı hikaye   / 26-10-2009
 Tebrikler Emre   / 23-10-2009
 Neden F.Bahçe?   / 21-10-2009
 Daum'un yanlışları   / 19-10-2009
 Anlamazsınız   / 17-10-2009
 Geleceği düşünelim   / 15-10-2009
 Enbüyük favori   / 14-10-2009
 Yapacak bir şey yok   / 11-10-2009
 Yeni bir seri   / 07-10-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
10.HAFTA
Sivas 3 Gaziantep 0
Manisaspor 1 Antalya 2
Bursa 6 İ.B.B. Spor 0
Kasımpaşa 3 Denizli 1
Eskişehir 0 Beşiktaş 1
Ankaragücü 3 Ankaraspor 0
Fenerbahçe 3 Galatasaray 1
Trabzon 2 Kayseri 1
Diyarbakırspor 1 G.Birliği 0
11.HAFTA
Galatasaray Sivas
Kayseri Fenerbahçe
Kasımpaşa Eskişehir
Antalya Bursa
G.Birliği Manisaspor
Gaziantep Diyarbakırspor
Denizli İ.B.B. Spor
Ankaraspor Trabzon
Beşiktaş Ankaragücü
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital