ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Turistik gezi

Galatasaray'ın rakibi ilginç bir takımdı. Avrupa'da ismi pek olmayan ama kendi ülkesinin liginde uzak ara zirvede giden bir takım. Levadia Tallinn'in bir başka özelliği ise maçlarında bol gollü galibiyetler alması idi. Bu yüzden de Levadia, Galatasaray karşısına üç santrforla çıktı. Yani Estonyalılar, İstanbul'da mutlaka gol atmak istiyorlardı. Levadia atacağına bol bol gol yiyip ülkesine gitti! Ali Sami Yen Stadı'nda maçın atmosferi görülmeye değerdi. Tribünleri dolduran renk renk formalı taraftarlar, maç öncesinde başladıkları tezahürata hiç susmadan devam ettiler. Gözle görünen bir şey vardı, o da şuydu: Galatasaray, camia olarak UEFA ve Süper Kupa'nın kazanıldığı günlerdeki gibiydi.

Keita'dan müthiş gol
Oyuna Galatasaray süratli bir tempo ile başlarken rakip sahaya da çok çabuk yerleşti. Sağ kanatta Keita çok zaman yalnız kalmasına rağmen müthiş sürati ile rakiplerini geçiyor ama topu atacak kimseyi bulamıyordu. Bu arada Keita'nın, inanılmaz sürati ve top sürüşü ile tribünler ayağa kalkıyordu. 20. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Arda topu kaleden çıkan Kütt'e çarptırdı. Keita kendisine doğru gelen topa güzel vurup golü atıverdi. Galatasaray, Levadia'ya karşı çok daha iyi top oynuyordu. Bu arada Keita'nın rakibine topu vermemek için yaptığı şov, tribünleri ayağa kaldırdı.

Hiç sıkmadan beş oldu
Golden sonra Levadialılar defansa önem vererek oynamaya başladılar. Amaçları fazla gol yememek idi. Rijkaard şansızlığını üzerinden atamayan Baros'u sol kanada çekti. Franco, umulmadık bir şutu kornere atarken bir golü de önledi. Keita ilk yarının sonunda süper bir gol attı. İkinci gol herkesi rahatlattı. Galatasaray Estonya karşısında fazla yorulmadı. İyi olan şey futbolcuların maç sonuna kadar oyun disiplinini bozmadan oynaması topu iyi kullanıp, iyi pas yapması idi. Bu da Rijkaard'ın damgası idi. İkinci yarıda golleri penaltıdan Baros ve Kewell attı. Beşinci golü ise Vitali kendi kalesine yolladı. Maç da 5-0 sona erdi.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ayıptır beyler   / 20-08-2009
 Herkes mutlu   / 16-08-2009
 Başbakan'a bravo   / 15-08-2009
 Cehennem maçı   / 10-08-2009
 G.Saray'a yakıştı   / 07-08-2009
 Keramet kimde?   / 04-08-2009
 Hal ve gidiş iyi   / 01-08-2009
 Tur cepte   / 31-07-2009
 Olmadı Sucuka!   / 27-07-2009
 Korku filmi gibi   / 24-07-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
2.HAFTA
Fenerbahçe 3 Sivas 0
Kasımpaşa 1 İ.B.B. Spor 3
Galatasaray 4 Denizli 1
Kayseri 1 Gaziantep 1
Beşiktaş 2 Antalya 0
Eskişehir 3 Bursa 2
Ankaragücü 1 Manisaspor 1
Trabzon 1 Diyarbakırspor 2
Ankaraspor 1 G.Birliği 1
3.HAFTA
Manisaspor Trabzon
Galatasaray Kayseri
Diyarbakırspor Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Eskişehir
Antalya Kasımpaşa
Gaziantep Ankaraspor
Bursa Ankaragücü
G.Birliği Beşiktaş
Denizli Sivas
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital