ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Emre'den kaptan mı olur?

* Benim Galatasaraylı olduğum bilindiği halde Fenerbahçeliler etrafımı sarıp bu soruyu sordu
* Fenerbahçe camiasında Emre'nin kaptanlığına çok büyük tepki oluştu. Bu iş geri de tepebilir

_Aragones'in Fenerbahçe'den ayrılmak için yapılan fesih anlaşmasında takımı şampiyon yaparsa alacağı primi de istemesini nasıl görüyorsunuz?
Ben şimdi Aragones ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmayı görmedim. Son zamanlarda bir açıklanan sözleşmeler var bir de açıklanmayan maddeler var. Belli ki Aragones ile Fenerbahçe arasındaki durum da Del Bosque gibi FIFA'lık olacak. O zaman göreceğiz. Yani bunları konuşabilmek için sözleşmeyi madde madde bilmek lazım.


_Alex'in kampa 6 gün sonra katılmasını nasıl yorumlarsınız? Brezilyalının ya da Fenerbahçe'nin disiplininde bir zaafiyet mi var?
Aslında zafiyet Türk spor medyasında! O 6 gün boyunca Türk spor medyası Lincoln manşetleriyle çıktı. Lincoln kampa katılmadı. Lincoln gelmedi, gitmedi, oysa Fenerbahçe'nin kaptanı ortada yok, kimsenin haberi yok! Yani ben Alex'in kampta olmadığını kampa katıldığı gün öğrendim. O zaman öğrendim bak! Yani böyle gazetecilik olmaz. Bir yandan Galatasaray'ı karıştırmak için Lincoln'ü manşetlere taşıyacaksın öte yandan Fenerbahçe'nin kaptanının gelmediğini örtbas edeceksin.

ÇOK BÜYÜK KAYIP
_Bilica'nın gelişi Lugano'nun boşluğunu dolduracak mı?
Lugano bence Fenerbahçe için çok önemli bir kayıp. Aynı şeyi Tuncay için de söyleyebilirim. Tuncay da çok iyi bir futbolcu Lugano da bana sorarsanız. İkisinin de ortak özellikleri var. İkisi de müthiş hırslı, ikisi de hakem maçın son düdüğünü çalana kadar karşılaşmanın bittiğini kabul etmeyen, son ana kadar çırpınan, son ana kadar kazanmak için mücadele eden adamlar. Böyle maçı bırakmayan adamlar takımlar için çok önemlidir. Fenerbahçe'de şu an Tuncay tipinde, Lugano tipinde futbolcu yok. Bilica'yı görmedim. Fenerbahçe'de böyle oynar mı oynamaz mı? Futbolcuda sadece teknik özelliklerin iyi olması yetmiyor. Ruh, kafa ve hırs çok önemli. Lugano ve Tuncay seyirciyi ve takım arkadaşlarını coştururlar. Kaybedildiği düşünülen bir maçta bu özellikteki futbolcular maçı kazanma adına gerçekten çok önemli işler yaparlar.

_Fenerbahçe'de hangi mevkilere transfer ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz?
Fenerbahçe'nin iyi kanat oyuncuları yok. Orta sahada oyun kurucu olarak Emre ve Alex var. Sadece isim olarak varlar. Alex çünkü oyun kurucu değil. Emre de geçen sene bekleneni veremedi. Emre'yi kaptanlığa getirdiler. Bildiğim, gördüğüm, şahit olduğum, bana ulaşanlar ki ben Galatasaraylı olduğu bilinen bir adamım. "Abi Emre'den kaptan mı olur?" diyerek Fenerbahçeliler etrafımı sardılar. Yani Emre'nin kaptanlığına büyük tepki oluştu. Bu iş geri de tepebilir. Takımlardaki durum hep aynı. Bana sorarsanız Galatasaray'ın da Beşiktaş'ın da Fenerbahçe'nin de sıkıntısı oyun kurucu.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tanjeviç'e alkış   / 01-07-2009
 Polat ders verdi   / 30-06-2009
 Kurban oldular   / 24-06-2009
 Polat'ı yaralar   / 23-06-2009
 Fener'e almazdım   / 16-06-2009
 Şener yanlış yaptı   / 10-06-2009
 Fener'i de satar   / 09-06-2009
 Sokaklar boştu   / 03-06-2009
 Kötünün iyisi   / 02-06-2009
 Kötüye gider   / 27-05-2009
 
 
İlk hedef Avrupa
Emre'den kaptan mı olur?
Biz birinci olmalıydık
Federer'i abartmayın
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep Galatasaray
Manisaspor Eskişehir
Diyarbakırspor Ankaragücü
Sivas Trabzon
Denizli Fenerbahçe
Bursa Kasımpaşa
G.Birliği Kayseri
İ.B.B. Spor Beşiktaş
Antalya Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital