ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Olumlu gelişmeler

Medyanın "kaos" tanımı getirmesi gayet doğaldır ya, bence Trabzon'daki gelişmelerden en azından bazıları ziyadesiyle müspettir. Eğer yönetim kurulu üyeleri, daha önceki toplantıda alınan ortak karara uymayan başkan, asbaşkan ve icracı yöneticiye tepki gösterip yanlışı düzeltebiliyorsa ümitli olabilmek mümkündür Trabzonspor için.

Nedir bu koordinat sapması?
Hemen hatırlayalım: Trabzonspor, Sivas'ta rezil oynayıp hezimete uğrayınca camia bu travmayı sineye çekemedi. Başkan da "Ben Avni Aker'e Ersun'la bir daha nasıl çıkarım" diye camiadan gelecek tepki olasılığını kullanarak operasyonu başlattı. Ahmet Özen de işin kalanını fena götürmedi. Peki sonra yönetim toplanıp "İlle de Şenol hoca, ama olmazsa da yabancı" diye karar aldı mı? Eğer aldı ve başkan da buna uymayıp Aybaba gibi düşük profilli bir isme razı olduysa herkes tepkisinde haklıdır dostlar. Madem yabancı masraflıydı, ligi tanıması zaman kaybına yol açacaktı, şampiyonluk için bu bir handikaptı, neden o kararı almıştınız? Ya şimdi neden yabancıya döndünüz? Başka bir şey söyleyeyim: 15 yıl önce cebinden verirken teşekkür beklemeyen Şener, bugün kulübün gelirinden ödeme yaptı diye neden teşekkür bekler. Niyedir bu muazzam koordinat sapması?

Asıl ihtiyaç sahici bir sistem
Sahi bu Belediye kavgası da nedir bunca zamandır? Fuar alanını vermediler diye suçlayıp hedef göstermek yerine yasal altyapıyı karşılıklı olarak masaya yatırsanız, camia da bilgilense ya.... Kulübün İstanbul'da bir Migros geliri var. Sanki bu kira geliri tüm giderlerin % 50'sini karşılamış da Trabzon'da alışveriş merkezine yeni bir yer kiralayınca bütçe denkleşecek. Forum alışveriş merkezi ne getiriyor ki şehir ekonomisine? Bir başkası için hemen atlayacak grup var mı piyasada gerçekten? Bazı yöneticilerin gösterdiği tepki, bu kurumun demokratik geleceği ve onuru açısından önemlidir benim için. Mehmet Ali bey döneminde değiliz arkadaşlar. Güneş gelememiş, kriz ortamı oluşmuşsa Bodrum'da baş başa değil, Trabzon'da kurulla karar alacaksınız. Tepki gelince de soğukkanlılığınızı koruyacaksınız. Danışmaya gerek duymayacağınız isimlerse yönetimdekiler, baştan listenize almayacaksınız. Şimdi döndünüz mü kararınızdan? Ben de dönüyorum dünkü yazımdan. Yabancı falan istemiyorum. 25 yıl gelmeyen şampiyonluk gelmesin bir sene daha. Asıl ihtiyaç sahici bir sistem Trabzonspor'da. Şener sakinleşip yeni yönetimini yapsın. Özen'le 6 ay devam edilsin. Sonra getirsinler Şenol Güneş'i başa. Geç olsun ama yakışan olsun.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Nereye takviye?   / 05-06-2009
 Bu mu yani?..   / 31-05-2009
 Güneş nasıl doğmalı? (2)   / 29-05-2009
 Yendi ama yetmedi   / 25-05-2009
 Güneş nasıl doğmalı?   / 22-05-2009
 'Devam' dedi   / 18-05-2009
 Şampiyonluk şansı   / 15-05-2009
 Attığı altın   / 10-05-2009
 Tuhaflıklar!   / 07-05-2009
 Nasip, kısmet   / 03-05-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
34.HAFTA
Hacettepe 0 Kocaeli 4
İ.B.B. Spor 0 Bursa 1
Trabzon 1 Fenerbahçe 2
Konya 3 Ankaraspor 0
Antalya 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Kayseri 4
Gaziantep 1 Eskişehir 1
Galatasaray 2 Sivas 1
Denizli 1 Beşiktaş 2
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital