ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Güneş nasıl doğmalı?

Trabzonspor bir yandan Şampiyonlar Ligi şansını kovalarken diğer yandan da gelecek sezonun başarı olasılığını artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Teknik adam olarak elbette Güneş ismi ağırlıklı. Bu Yanal'ın ayrıldığı ilk gün de öyleydi, bugün de böyle. İnsanların bünyeye en faydalı organik gıdalarla beslenmeye çalıştığı bir dünyada, Trabzonspor kurumunun da yapıya uygun organik hocayı seçmesi doğal. Eskişehir maçının önemini unutmadan bu konuda iki cümle edelim burada, izninizle.

O davayı unutmalı
Şenol Güneş, Trabzon'daki son görev dönemine istemeden ve hazır olmadan, en çok da bugünkü icracı Hayrettin beyin ısrarıyla başlamıştı. Federasyondan ayrılış şekli ve Ulusoy'la devam eden maddi manevi hesabı aklına takılmış bir halde Trabzonspor'a verebileceğinin en iyisini vermeye çalıştı. Takımı neredeyse şampiyon yapıyordu ki Papila isimli bir karakteri kullanan güçlere takıldı. Bu başarıya rağmen Güneş işine tam konsantre olamadı. Transfer sezonunu başarısız geçirdi ve Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçemedi. Her maçtan sonraki basın toplantısında sözü "farkında olmadan" federasyona ve yenen hakkına getirmesi dikkat çekiciydi. Sezonun ilk yarısında ayrıldığında "Bir yanlış her doğruyu götürür" başlıklı bir yazı yazdım. Hazır olmadığı bir dönemde göreve getirilmesinin yanlış olduğunu ve bu yanlışın Trabzon'un diğer doğrularını da bozarak Aktuğ yönetiminin de sonunu getirdiğini anlattım.

Büyük iş yapma zamanı
Şimdi orada değiliz, ancak Güneş'in aynı dosyayı, Türkiye'de kaybetmiş olduğu davayı, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne götürmeye çalıştığından korkuyorum. Burada bir durmak lazım bence. Güneş benim için en yüksek derece Trabzonsporlu ve yakın bir dosttur. Ancak Trabzonspor rahmetli babamdan bile önce gelmiş bir sevdiğimdir. Ona zarar gelmesine gönlüm hiç razı olmaz. Güneş, Trabzonspor'a dönecekse mutlaka eski defterleri kapatıp dönmeli, sadece bir konuya odaklanmalı ve "Öğreten Adam" tiplemesinden arınmalıdır. Hepimiz Güneş'in adı gibi aydınlık, aydın, felsefe sahibi bir kişi olduğunu biliyor ve saygı duyuyoruz. Ancak Trabzon'da dönem büyük sözler söyleme değil büyük işler yapma zamanı. Şenol hocanın da bunu yapacak birikimi ve yeteneği vardır. Yeter ki istesin, yeter ki sadece bu hedefe yoğunlaşsın.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 'Devam' dedi   / 18-05-2009
 Şampiyonluk şansı   / 15-05-2009
 Attığı altın   / 10-05-2009
 Tuhaflıklar!   / 07-05-2009
 Nasip, kısmet   / 03-05-2009
 Kendi şarkını söyle   / 01-05-2009
 Hak eden kazandı   / 26-04-2009
 Efsane olabilmek   / 23-04-2009
 Bu kez Yattara'yla   / 18-04-2009
 Normal sonuç   / 12-04-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
32.HAFTA
Ankaragücü 1 Beşiktaş 3
İ.B.B. Spor 0 Kayseri 0
Trabzon 1 Bursa 0
Konya 1 Eskişehir 2
Denizli 2 Ankaraspor 0
Galatasaray 2 G.Birliği 1
Gaziantep 5 Kocaeli 2
Antalya 1 Fenerbahçe 1
Hacettepe 1 Sivas 2
33.HAFTA
Ankaraspor Antalya
Eskişehir Trabzon
Bursa Gaziantep
Kayseri Hacettepe
Sivas G.Birliği
Ankaragücü Denizli
Beşiktaş Galatasaray
Fenerbahçe Konya
Kocaeli İ.B.B. Spor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital