ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Aragones'e sorular

F.Bahçe kötü günler geçiriyor, alınması gereken önlemler var. Aslında işin çözümü o kadar da zor değil. İlk önce sorulması gereken soruları soralım.
1- Üç maçta yenilen 11 gol var. Bunların 8'i kopya goller. Göbekteki ikilinin arasına atılan toplarla kaleye giden forvetleri izlemekten bizlere artık gına geldi. Bunların önlemini almak o kadar zor mu?
2- Geçen sene İnter maçında forma giyen 9 futbolcu sahadaydı. Peki nasıl oldu da F.Bahçe bu hale geldi:
3- Edu ve Roberto Carlos'taki anormal düşüşü neye bağlıyorsunuz, dinlendirmeyi düşünüyor musunuz?
4- Tümer, Vederson ve Deivid'den sürekli iyi haberler alıyoruz. Peki bu futbolculardan ne zaman faydalanmayı düşünüyorsunuz?
5- Maldonado'dan sağ açık yaratma fikri nasıl ortaya çıktı? Yukarıdaki soruların muhatabı elbette Aragones. Yanıt alırsak elbette seviniriz. "Futbolu bilmiyor" dedikleri Zico gidip, Aragones gelince bayram yapanlar şimdi en çok saldırıya geçenler oldu. Helal olsun. Bizim gibi düşünenler ise gene sessizliklerini koruyor. Milli Takım çalıştırmakla kulüp takımı çalıştırmak arasındaki fark hiç sorgulanmadı. Al işte tonla sakat var, ne yapacaksın? Halbuki milli takımda 3 ayda, 5 ayda bir toplanırken ülkenin en iyi adamlarını istediğin anda hem de 5 kuruş vermeden transfer etme hakkın ve yetkin var. Kullan kullanabildiğin kadar. Dünyanın en kolay işlerinden biri. Ama 3 günde bir maça çıkmak o kadar kolay olmuyor işte.

***

Alex, Semih ve Güiza ile takım ofans problemini halletmiştir. Kocaeli'deki 3 golden sonra Arsenal'in gole boğulmamasının nedeni şanssızlık ve beceriksizliktir. Adamlar 6 kere kaleye geldi, 5 gol attılar. Sen attıkların hariç sadece 5 kere kaleciyle karşı karşıya kaldın, çerçeveyi bulamadın. Gene de pozisyona girmek iyidir. Bu demek oluyor ki, savunmada adam paylaşımı ve pozisyon alışları yüzünden yapılan hatalar tekrarlanmazsa iyi takım olma yoluna girilecektir. Onu da Bursa maçından itibaren yaşıyacağımızı hep beraber göreceğiz. Tabii dediklerimizin yapılması şartıyla.

***

Son sözüm Colin Kazım'a... 11'de garanti istemek neyin nesi oluyor anlatsa da anlasak. Futbolda böyle bir şey olur mu? İşte Yusuf da zamanında istemişti, şimdi Bursa'da. Serhat istemişti, o da Kocaeli'nde. Kazım'a tavsiyem, ikisiyle konuş. Bak sana ne diyecekler? F.Bahçeli futbolcu ilk önce giydiği formanın kıymetini bilecek, sahaya sonra çıkacak. Kriz günlerini atlatmak için yönetim, teknik heyet, taraftar ve tüm camia tek yürek olmalı. Ama bu işte en büyük görev de futbolculara düşüyor. Birliktelik sağlanmalı, eğer bozanlar olursa yollar hemen ayrılmalı. İnanın ki kim ne yaparsa sadece kendine yapar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Rüya bitti   / 22-10-2008
 Skor iyi futbol kötü   / 19-10-2008
 Gün bugündür!   / 18-10-2008
 Kan kaybına devam   / 16-10-2008
 Uyanın beyler   / 15-10-2008
 Lucescu'ya hayır!   / 13-10-2008
 Dostlar başına   / 12-10-2008
 Geçersiz mazeret   / 08-10-2008
 Daha fazlası sabotaj demek!   / 07-10-2008
 Büyü de gitti   / 06-10-2008
 
 
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
7.HAFTA
Hacettepe 1 Denizli 0
İ.B.B. Spor 2 Antalya 1
Bursa 1 Eskişehir 2
Kocaeli 2 Fenerbahçe 3
Gaziantep 0 Konya 1
Kayseri 1 Ankaraspor 2
Sivas 3 Ankaragücü 0
G.Birliği 1 Beşiktaş 3
Galatasaray 3 Trabzon 0
8.HAFTA
Beşiktaş Sivas Cuma 20:00
Denizli G.Birliği Cumartesi 14:00
Ankaraspor Kocaeli Cumartesi 14:00
Fenerbahçe Bursa Cumartesi 19:00
Antalya Hacettepe Pazar 14:00
Ankaragücü Kayseri Pazar 14:00
Konya İ.B.B. Spor Pazar 14:00
Trabzon Gaziantep Pazar 16:00
Eskişehir Galatasaray Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital