ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Uyanın beyler
F.Bahçe'nin tribünleri takıma destek değil, köstek olmaya gelenlerle doluyor. Yuh çekmekle bu iş olmaz. Bazı gerçekleri görmeniz için gözünüze parmak mı sokalım!


Fenerbahçe, Kayseri karşısında oyuna çok kötü başladı. İlk 45 dakikada rakip kalecinin eline tek bir top bile değmediğini söylersek herhalde ortadaki resmi daha iyi görmüş oluruz. Takım pas yapamıyor, ileri gidemiyor ve pozisyona giremiyor. Bu arada da kalende 2 gol görüyorsun. Ateşleyici bir güce ihtiyaç var. Peki bu gücü nereden bulacaksınız? Elbette tribünlerden değil mi? Ama değil işte... Son yıllarda herkese Fenerbahçe taraftarının değişen profilini anlatmaya çalışıyorduk. Gerçekten de iyi günde, kötü günde 'Hep destek tam destek' parolası ile tribünleri dolduranlar, skorları 3-0'dan 4-3'e taşıyanlardı.
Ama bu sene ne yazık ki üzülerek söylüyorum, tribünleri takıma destek olmaya gelenler değil köstek olmaya gelenler dolduruyor. Kayseri 2. golünü atmış, maçın bitimine 60 dakikadan fazla var. Fenerbahçe taraftarı futbolcularını yuhalıyor, rakip seyirciye kendi takımından esirgediği alkışları gönderiyor. "Ben para verdim. İstediğimi yaparım'' mantığıyla maça geleceksen hiç gelme kardeşim. Kombinenin iade et. Kimsenin başı ağrımasın. Onun bunun kellesini istemek için maçın sonucunu bile beklemeden yenilen ilk golden sonra kendi kafana göre istifa istemek için geleceksen, hiç gelme kardeşim.

GÖLGE ETMEYİN YETER
Bu takım ilk önce Kocaelispor, sonra Arsenal'i yendikten sonra futbolcuları alkışlayacaksan, yani sadece iyi gün dostu olacaksan, maça hiç gelme kardeşim. Sonradan işler kötü giderken, birlik beraberlik türküleri söylemek gerekirken, bir takım çıkar gruplarının peşine takılacaksan, maça hiç gelme kardeşim. Bu takımın şu aralar Gaziantep maçındaki giden şampiyonluğu geri getirecek taraftar kitlesine ihtiyacı var. Eğer onlardan değilsen, gölge etme başka ihsan istemez. Çünkü artık o gölgeler bile rahatsızlık vermeye başladı.

OYUNA GELMEYİN
Bir tane Fenerbahçe var. Yapılan işleri beğenmeyebilirsiniz. Bu işler futbolcu yuhalamakla, takımı sabote etmekle olmaz. Mayısta kongre var. Oyunu kullanırsın, olur biter. Biliyorum, gerçek Fenerbahçe taraftarı oyuna gelmez. Bakın şampiyonluklar kazanılırken, tek satır bile yazmayanlar, şimdi alınan mağlubiyetleri çarşaf çarşaf kaleme alıyorlar. Zannedersiniz ki arkadaşların hepsi birden bire amatör şubelerde ihtisas yapmış konuma gelmişler. Bazı gerçekleri görmeniz için gözünüze parmak mı sokmamız gerekiyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Lucescu'ya hayır!   / 13-10-2008
 Dostlar başına   / 12-10-2008
 Geçersiz mazeret   / 08-10-2008
 Daha fazlası sabotaj demek!   / 07-10-2008
 Büyü de gitti   / 06-10-2008
 Hayal serbest   / 05-10-2008
 Yanlış mı duyduk   / 02-10-2008
 Kutlu olsun!   / 01-10-2008
 Uyanın artık   / 28-09-2008
 Kiev'e de yansırsa!   / 27-09-2008
 
 
Uyanın beyler
Bildiri yok mu bildiri!
Adam gibi adam
Anıl'a destek
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Konya 2 Trabzon 3
Antalya 1 Gaziantep 4
Ankaraspor 2 Sivas 0
Denizli 2 İ.B.B. Spor 1
Bursa 2 Galatasaray 1
Eskişehir 2 Kocaeli 1
Ankaragücü 0 G.Birliği 2
Fenerbahçe 1 Kayseri 4
Beşiktaş 2 Hacettepe 1
7.HAFTA
Hacettepe Denizli Cumartesi 14:00
İ.B.B. Spor Antalya Cumartesi 14:00
Bursa Eskişehir Cumartesi 16:00
Kocaeli Fenerbahçe Cumartesi 19:00
Gaziantep Konya Pazar 14:00
Kayseri Ankaraspor Pazar 14:00
Sivas Ankaragücü Pazar 14:00
G.Birliği Beşiktaş Pazar 16:00
Galatasaray Trabzon Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital