ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Lucescu'ya hayır!

Lucescu yıllar önce, saldırıya uğrayan Ahmet Çakar'ın ziyaretine gitmiş. Demiş ki: "Şampiyonlukları Fenerbahçe'nin mafyavari yöntemleri yüzünden kaçırdım" Reha Muhtar da o zamanki olayı şimdi yazısına taşımış. Lucescu'nun Fenerbahçe'ye gelmek istediği gündemde ya herhalde "Böyle düşünen adamın orada ne işi var?" demeye getirmiş. Ahmet Çakar, iyi tanıdığım, kesinlikle sözüne güvenilir, dürüst bir insandır. Zaten konuşulanları teyit ediyor. Ama arkadan da "Kanıt falan göstermedi" diyor. Yani, tipik bir Lucescu palavrası! "Çamur at izin kalsın" felsefesiyle hareket eden, başarısızlığı hazmedemeyen, saldırgan bir teknik adam profili. Ahmet Çakar belki yatakta ağrılar içinde olduğundan, ama bence ziyaretine gelen insanı küstürmemek adına, "Yahu sen şampiyonluklar yaşarken Fenerbahçe Ay'da mı mücadele ediyordu?" sorusunu sormamış. Yoksa bizim bildiğimiz Çakar, televizyonda falan olsa bu soruyu kesinlikle sorardı.

İt ürür, kervan yürür
Hatırlarsanız Lucescu, "Köpekler istiyor diye atlar ölmez" sözüyle Beşiktaş ve Fenerbahçelileri köpeğe benzetmişti. "İt ürür kervar yürür" misali kendi haline bırakmak varken, Beşiktaş onu bir-iki ay sonra transfer etmişti. Zannedersem sevgili Muhtar o dönem yönetimdeydi. Benim fikrim; her ne kadar "Bu kulüpten içeri adımını atamaz" ibaresi konması da "köpek" benzetmesi yapan bir ismin Fenerbahçe Kulübü'nden asla adımını atmaması şeklindedir. Bu olayı ilk defa atv'de 'Santra' programında ve Fotomaç'ta biz dile getirdik. Selçuk Manav özel röportajıyla Lucescu'nun Fenerbahçe'yi istediğini Türkiye'ye ilk duyurdan isim oldu. Arkadan alıntılar yapıldı ama ne atv'nin, ne Santra'nın, ne de Manav'ın adını anmadılar bile. "Lütfen biraz saygı" desek acaba ayıp olur mu?

***

Bosna Hersek maçından önce korkularımız vardı. 12-13 ismin aynı anda sakatlanması büyük talihsizlik. Sıkıntı büyüktü ama çocuklar o kadar özverili mücadele ettiler ki, hepsine "Helal olsun" dedik. İlk 11'e şöyla bir bakıyorum, üç büyüklerde forma giyen futbolcu sayısı 8. Aurelio ve İbrahim Kaş'ı da koyarsak rakam 10'a ulaşıyor. Milli Takım'daki mücadelelerini elbette alkışlıyoruz. Ama arkadaşlar, elinizi vicdanınıza koyun, kendi takımınız ne hallerde görmüyor musunuz? Bakın Ertuğurul'u gönderdiniz, Skibbe ile Aragones sırada bekliyorlar. Hadi şu İnönü'de ortaya koyduklarınızın birazını takımlarınıza taşıyın da hem ligimize renk gelsin, hem de Avrupa'da yola devam edelim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Dostlar başına   / 12-10-2008
 Geçersiz mazeret   / 08-10-2008
 Daha fazlası sabotaj demek!   / 07-10-2008
 Büyü de gitti   / 06-10-2008
 Hayal serbest   / 05-10-2008
 Yanlış mı duyduk   / 02-10-2008
 Kutlu olsun!   / 01-10-2008
 Uyanın artık   / 28-09-2008
 Kiev'e de yansırsa!   / 27-09-2008
 Mekanın cennet olsun   / 25-09-2008
 
 
 
Foto Galeri Ana Sayfası için tıklayınız!
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
6.HAFTA
Konya 2 Trabzon 3
Antalya 1 Gaziantep 4
Ankaraspor 2 Sivas 0
Denizli 2 İ.B.B. Spor 1
Bursa 2 Galatasaray 1
Eskişehir 2 Kocaeli 1
Ankaragücü 0 G.Birliği 2
Fenerbahçe 1 Kayseri 4
Beşiktaş 2 Hacettepe 1
7.HAFTA
Sivas Ankaragücü
İ.B.B. Spor Antalya
Bursa Eskişehir
G.Birliği Beşiktaş
Galatasaray Trabzon
Hacettepe Denizli
Gaziantep Konya
Kocaeli Fenerbahçe
Kayseri Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın ATV Takvim Gazetesi Fotomaç Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital