Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hakemliği bilmiyor

- Erman Toroğlu hakemliği bildiğini sanıyor ama bilmiyor. Ben eksik, yanlış bilgilerini düzeltirdim
- Arda 50 milyon pound'a gidecek bir adam. Ama ne kendisi farkında ne de Galatasaray farkında!

Kocaeli-Galatasaray karşılaşmasında Nonda'nın kaleci Serdar'la girdiği ve Baros'un golüyle sonuçlanan pozisyon tartışma konusu oldu. Toroğlu, "Nonda açık bir faul yaptı" derken, Çakar aksini savundu. Siz pozisyonla ilgini ne düşünüyorsunuz?
Erman Toroğlu hakemliği bilmiyor. Samimi söylüyorum. Erman Toroğlu bildiğini zannediyor. Onunla beraber 'Kale Arkası'nı' yaptığımız zaman Erman Toroğlu'nun neleri bilmediğini çok açık bir şekilde gördüm. Anlatırdım sonra zaten... Programda da anlatırdım. Eksik bilgilerini, yanlış bilgilerini düzeltirdim. FIFA'nın ve İnternational board'ın bu konudaki yorumlarını uzun anlattım. Takip etmez Erman. Kendi hakemlik yaptığı dönemde olduğunu sanıyor. Erman kaleciye nasıl şarj yapıldığını, ne zaman yapıldığını, ne zaman yapılamayacağını dahi bilmez.

TELEVİZYON YILDIZI
İngiltere'de böyle pozisyonlarda omuzla kaleciyi içeri sokuyorlar topla beraber. Gol veriyor hakem. Açsın seyretsin İngiltere ligini. O şarj fevkalade nizami bir şarj. Erman'ın yorumları çağ dışı. O yüzden de geçenler de Şansal onu sıkıştırmış ya!.. "Hocam senin dediğin oldu işte topa değdi adam niye o zaman faul değil" diye. Topu değip değmemekle alakası yok günümüzün yorumunun. Günümüz yorumunda topa değsen de değmesen de dengesiz ve ölçüsüz girmek faul. Geçen haftaki Volkan'ın penaltı pozisyonunda... Volkan topa değiyor, Şansal da diyor ki 'İşte sen diyordun.' Dengesiz ve ölçüsüz giremezsin. Arkadan dalamazsın. Önden dalarken de ters ayakla dalacaksın. Bunları Erman bilmiyor, öğrenmeye de niyeti yok. Erman'ın bir özelliği var; iyi bir televizyon yıldızı. Ben televizyon sahibi olsam Erman'ı ekrandan eksik etmem. Adam çünkü televizyon yıldızı yetenekleri var. Hele benim futbol seyircime göre oldukça ideal bir seçim. Ama insan bu kadar sene kalkıp da tek başına bütün pozisyonları yorumluyorsa ve milletin kafasına 'Hele bir akşam olsun. Erman ne diyecek' lafını sokuyorsa, kendisine ve adına saygı duyup 'FIFA'da neler oluyor, futbol nasıl değişiyor' diye merak etmesi lazım. Etmiyor.

Arsenal'in Arda için 15 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtiliyor. Galatasaray, Arda'yı satmalı mı?

Az... Arda 50 milyon pound'a gidecek bir adam. Ama ne kendisi farkında, ne Galatasaray farkında!.. Acil paraya ihtiyacın varsa satarsın ama Galatasaray'ın şu an acil paraya ihtiyacı yok. Arda iyi bir yatırım.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 12 süper adam   / 18-09-2008
 Bu mu iyi takım!   / 17-09-2008
 Oyuncak sanıyor   / 16-09-2008
 İade ediyorum   / 10-09-2008
 İyi takım değiliz    / 09-09-2008
 Çıkmaza girdi   / 04-09-2008
 Tek taraflı yönetti   / 03-09-2008
 Antrenörü yok   / 02-09-2008
 Töremizde yok   / 27-08-2008
 Utanç abidesi   / 26-08-2008


 
Servet dinlenmeli
Erman dünyayı dağıtırdı
Hakemliği bilmiyor
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Meydan boş değil
"Galatasaray ve Beşiktaş' a saygı...
Restle coştu
Sezgin' in, "Gerekirse satarız!"...
Rota Sağlam
Avrupa' da 3' te 3 yapan, ligde de...
Şov yaparız
"Yepyeni bir takımız ama uyum...