Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Boşa giden paralar

Evet, dünü şimdilik bıraktık. Milyonlarca euro harcanarak kurulan F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un futbol adına yürekler acısı hali, gerçekten utanç verici. Ondan daha şaşırtıcı olanı, takımların başındaki teknik direktörlerin ilginç sözleri.. Mesela G.Saray'ın stajyer hocası Skibbe oyunu beğenmiş ama "Golsüzlük kötü" diyor. Ha ha ha.. Güldürme beni hoca, her sorun kendi çözümünü de beraberinde getirir. G.Saray'daki sorunun çözümü de sensin. F.Bahçe Teknik Direktörü Aragones, en ilginç açıklamayı yapan kişi. Aman ihtiyar fazla düşünme bu yaşta. F.Bahçe'den servet gibi emeklilik ikramiyesi aldın. Takımı toparla burası Türkiye, bir bakarsın Madrid'deki Via Venetto caddesinde gezer olursun. Beşiktaş ve Trabzonspor'a aynı lafı söylemek lazım. Bu kadar kötü bir futbolu nasıl oynatabiliyorsunuz, hayret doğrusu. Bana göre haftanın, alkışlanacak maçı Sivasspor- Bursaspor mücadelesi. Sonuç önemli değil. İki takımı ve hocalarını kutlarım. Gaziantepspor-Ankaragücü maçında verilen 4 kırmızı kart için herkes Cüneyt Çakırı övüyor.. Sana da tebrikler Çakır.. Yarından itibaren Türkiye'nin kalbi Şampiyonlar Ligi ve UEFA kupası için atacak. Beşiktaş, Kayserispor ve F.Bahçe ilgili görüşleri onları takip eden arkadaşlara bırakalım, biz G.Saray'a bakalım.

Şimdi kupaya bak
G.Saray'ın İsviçre Ligi'ndeki rakibi Bellinzona, son lig maçını kaybetti. Kötü oynadığı gelen haberler arasında iyi bir yer tutuyor. Ancak kağıt üstünde baktığınız da Bellinzona, G.Saray'a asla rakip olacak takım değil diyoruz ama sonra da aklımıza Trömso maçı geliveriyor. Bellinzona kendi sahasında Young Boys 2-1 yenilip sondan ikinci duruma düştü. Bu durum G.Saraylı futbolcuları rahatlatmasın, dikkatli olsunlar.. Skibbe, forveti çift santrfor oynatmak istiyor. Ama çift santrfor Nonda-Baros ikilisi olursa, sonucun iyi olur. Ümit Karan hâlâ toparlanmış değil. Orta saha çok ağır. Gidiyor ama geriye çabuk dönemiyor. Hepsinin altına motosiklet verseniz bile rakipler onları geçecekler. Galatasaraylı futbolcuların yedikleri tekmeler gerçekten üzücü. Bir insan meslektaşına böyle acımadan vurması, utanç verici bir şey. Hele Avrupa Kupası öncesi bu şekilde tekmelerle sakatlayıp oynayamayacak hale getirmesi ise çok ciddi bir konu.. Bu konuda Futbol Federasyonu'nun tedbir alması şart. Örnek Arda. Ve Mehmet Topal'ın Bellinzona maçında oynaması çok zor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Fırsat kaçtı ama!   / 14-09-2008
 "Gül"den de beklerdim...   / 12-09-2008
 Yenmek zordu   / 11-09-2008
 Offer'e dikkat!..   / 10-09-2008
 Sayın Polat 1+1 nedir?   / 06-09-2008
 Dersimiz Ümit Özat   / 05-09-2008
 Adama 'YUH' derim   / 02-09-2008
 Jübile takımı mı?   / 01-09-2008
 Enişteye dikkat!   / 29-08-2008
 Olmadı   / 28-08-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Biz de insanız
Başkentte yediği kırmızı kartla...
Hovarda gibiyiz
G.Saray' ın savaşçısı Servet,...
Yetişecek
Sağlam' ın "özel" isteği üzerine...
İyi yoldayız
"Geçen sezonki kadro olsa Beşiktaş...