Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Jübile takımı mı?

Galatasaray'ı seyrettikçe ne yapmak istediğini anlayamadım. Bu takım bir jübile mi, yoksa bir lig takımı mıydı? Ben dakikalar ilerledikçe seyrettiğim Galatasaray'ı bu iki modelin hiçbirisine uyduramadım. Öncelikle Galatasaray klasik saldırgan, rakip sahaya bastıran futbolunu tamamen kaybetmeye başladı. Bunda bay Skibbe'nin yüzde yüz hatası var. Ne oynatmak istediğini, rakip sahada ne yapacaklarını herhalde iyi anlatmamasından ileri geliyor. Futbolcular ligin sonundaki son maçları oynayan bir takımın oyuncuları gibi. Kora kor bir mücadele, omuz omuza top sürme ya da bunlara benzer hiçbir şey yok. Kim kime dokunursa o yere yıkılıyor. Doğru dürüst bir şut göremedim. Kanatlardan yapılsa ya 10, ya 15 tane top ortalandı. Onlar da hiçbir şeye benzemiyordu. Yani anlayacağınız daha mevsim başında, "Ben şampiyon adayıyım. Bu yıldız futbolcuları aldım. Onlarla hedefime gideceğim" diyen bir takım değil Galatasaray!

Skibbe'ye 9 tur attırır!
Dünkü maçta iki teknik adamı yani Tolunay ve Skibbe'yi terazinin kefelerine koysak, Tolunay çok daha ağır basardı. Hiç olmazsa takımı ne yaptığını bilen bir ekipti. Galatasaray'ı rahatsız edici futbolu, orta sahadan itibaren onları kontrol altına almak isteyen düşüncesi hep başarılı oldu. Galatasaray'da dün iki tane yeni oyuncu vardı. Baros, on dakika oynadı. Hakkında yorum yok. Kaleci De Sanctis iki üç tane topa çıktı. Onları kesti ama çok önemli bir golü de kurtardı. Bu kurtardığı gol Olembe'nin altı pasın köşesinden vurduğu şuttu. Ve maçın önemli hareketi de buydu. Şöyle düşünüyorum koca Galatasaray'ın, "Ah be bu da kaçar mı?" dedirtecek bir tek gol pozisyonu yoktu. Yahu sizlere soruyorum, lütfen bana söyleyin, böyle bir takım olur mu? Geçen sene son 6 maçtaki teknik kadro, bu Skibbe'ye dokuz tur attırır. Ama bir türlü Galatasaray'ın yönetimsel sorumluları bunu kabul etmiyorlar. Uzatmayalım, 0-0'lık sonucu Galatasaray kurtarılmış bir puan olarak görmeli. Kayserispor daha dikkatli olsa üç puanla sahadan çıkabilirdi. Ne hikmetse ikisi de birbirinden korkan iki takım gibi maç yaptılar. Türk sporu adına yazık!..



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Enişteye dikkat!   / 29-08-2008
 Olmadı   / 28-08-2008
 Elemesi gerekir   / 27-08-2008
 Bükreş'e yeter mi?   / 24-08-2008
 Kim bu adam yahu?   / 22-08-2008
 Görüntü nasıl?   / 20-08-2008
 Bir ilk yarı ki!   / 18-08-2008
 Tenkit ayıp değil   / 17-08-2008
 Skibbe ve Nonda   / 14-08-2008
 Lütfen maça gelin   / 13-08-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Zaman gerek
Otoritelere göre takım hâlâ...
Mircea Lucescu: Sabır şart
Çok iyi oynadılar. Ama...
Ava devam
UEFA Kupası' ndaki iki Siroki...
Derbiye hazırım
"Artık çok mutluyum, Avni Aker'...