Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Görüntü nasıl?

G.Saray 7-8 hazırlık maçından sonra Süper Kupa'yı Almanya'dan aldı geldi. Kayserispor'a karşı oynanan ilk devre, futbol adına cinayetti. Koca G.Saray ne oynadığını bilmeyen bir 'Hababam takımı'ndan öteye gitmiyordu. Ancak ikinci yarıda beklenen hamle yapılmış olacak ki G.Saray'ın şekli birden bire değişti. Ben Skibbe'nin bu değişiklikleri tek başına yapacağına inanmıyorum. Mesala Hasan'ı soldan alıp sağa götürmeyi pek bilmez. Kaç defa gördü ki öyle yapsın. Bu da gösteriyor ki Adnan Sezgin, Ümit Davala ve Cevat hoca ona ciddi boyutlarda yardım emişler. İşin doğrusu bu yardımlarına fazlasıyla devam etmeleri. Aksi halde stajyer Skibbe işin altından kalkamaz. Herkes Skibbe'nin geçmişteki başarılarından bahsediyor. Elimde büyüteç böyle bir başarıyı aradım, bulamadım. Bulanlar lütfen bir zahmet bana da yollasınlar. Unutmamak lazım G.Saray 'A'dan 'Z'ye her şeyiyle büyük bir takımdır. Buraya gelecek hoca çok ciddi, ağırbaşlı, futbolu çok iyi bilen biri olmalıdır. Skibbe gibi adamları getirenler genelde onu idare etmek isteyen kişilerdir. Büyük hocalara söz geçiremezler. Ama böyle stajyerlere kolay laf dinletirler.

Sanctis yeni Barusso!
Şimdi bunları bir kenara koyalım, gözümümü lige çevirelim. G.Saray, Kayseri maçının ikinci yarısında gerçekten iyi top oynadı. Bu iyi oynamak eldeki adamların yerli yerine konmasıyla gerçekleşti. Meira'yı çok beğendim. Tam yerinin adamı. Hatta öyle ki, yanında oynayan Sabri bile onun kestiği toplardan rahat etti. Kewell şu anda herkesin gözbebeği. Çok süratli, bu işi de biliyor. Zaten bilmese Liverpool'a kadar gidemezdi. Ama sorun şu: Acaba sakatlığı tekrar edecek mi, yoksa artık bu Kewell'ı mı seyredeceğiz? Sanctis'e bakıyorum da aklıma Barusso geliyor. O da çok büyük bir isim olarak lanse edildi ve alındı. Ama gel gör ki Barusso toplasan 3 maçta yarım yarım falan oynadı. Kulübede bir nargilesi eksik maçları seyretti. Sonra da sesli geldi, sessiz yollandı gitti. Sanctis'i de aynı yolda görüyorum. Oynatmaya korkuyorlar. Neden? Sakatlığı mı var? Yoksa söylendiği kadar büyük bir kaleci değil mi? Parasını almadığı için mi oynamıyor? İyi kaleciyse bugüne kadar oynamalıydı. Eğer Aykut'tan iyi değilse neden alındı? İsmi kadar büyükse oynamalı. Gazetelerden okuyorum, Denizli maçına Aykut çıkacakmış. O zaman birkaç hazırlık maçı alın, Sanctis orada oynasın!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bir ilk yarı ki!   / 18-08-2008
 Tenkit ayıp değil   / 17-08-2008
 Skibbe ve Nonda   / 14-08-2008
 Lütfen maça gelin   / 13-08-2008
 Emekler boşa gider   / 10-08-2008
 Bu işlere karışmayın   / 08-08-2008
 Kara göründü   / 07-08-2008
 9 gün kala durum   / 03-08-2008
 G.Saray'ın şansı   / 01-08-2008
 Verin Cevat hocaya   / 30-07-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Hasagiç sürprizi
F.Bahçe' de transfer...
Acımasızsınız
Süper Kupa maçıyla ' şimdilik' ...
Gelecekler
Kaptan, kombineye ilgisiz...
Zor karar
Tecrübeli çalıştırıcı; kalede...