Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fatih Terim Kızıl'a baskı yapmış

TFF, Emre ile ilgili eleştirileriniz üzerine sizin için kınama yayınlarken, Tanburacı'ya küfür ettiğini kabul eden Fatih Terim için herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bu normal mi?
Onu da öğrendim. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bir takım üyelerine açık soru yayınladım. İsmen. "Bu açıklamadan haberiniz var mı" diye. Çünkü Türkiye Futbol Federasyonu adına bildiri yayınlama hakkı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'nın dahi değildir. Açın futbolun yönetmeliklerini böyle bir yetkisi yok. Türkiye Futbol Federasyonu'nu, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu temsil eder. Yani üyelerin bu bildiriden haberdar olmaları ve altında onaylarının bulunması gerekir. Hele de cep telefonu ve bilgisayar döneminde Antarktika'da penguen peşinde dahi olsa federasyon üyesine ulaşabilirsin ve 'Sayın bayım, Hıncal Uluç hakkında böyle bir şey var. Metin de budur. İtirazınız var mı?' 'Var.' İtiraz şerhi koyarsın altına: 'Bu bildiriye Ahmet bey katılmadı.' Bitti. Soru sorduklarımın büyük bir kısmı benimle konuştular. Gördüm ki hiçbirinin böyle bir bildiriden haberi yok. Benim gibi federasyonun internet sitesinde okumuşlar. Yani Türkiye Futbol Federasyonu'nun yayınladığı bildiriden, federasyon üyelerinin haberi yok.

KENDİNİ KAYBETMİŞ
Bunun üzerine araştırmalarımı biraz daha derinleştirdim. Türkiye'de böyle şeyler gizli kalmıyor. Bu bildiriyi yayınlayan kişi Levent Kızıl. Ona baskı yaparak yayınlatan, 'Yayınlatmazsan...' diye hatta tehdit eden de Fatih Terim. Benim bu açıklamalarımı Fotomaç'ta gördükleri zaman mecburen, zevahiri kurtarmak için başta federasyon üyeleri belki 'Böyle bir şey yoktur' falan diyecekler. Desinler ama futbol kamuoyu kime, neye inanacağını hele de son olaylardan sonra gayet iyi biliyor. Onun için diyorum ki bunlar Fatih Terim'in yapacağı şeyler değil ama Fatih Terim kendinde değil. Kendini kaybetmiş. Bundan sonra ne milli takıma yararı olur. Ne Fatih Terim'e yararı olur. Onun için aklı varsa çekilsin. Yurt dışına gitsin.

Geçen hafta Terim'in sözleşmesi uzatılacaktı. Hatta ne kadar zam yapılacağı konuşuluyordu. Olayların ardından federasyon geri adım atmış görünüyor. Bundan sonra neler olabilir?

TERİM'İ SEVİYORUM
Geçen hafta Fatih Terim'in sözleşmesinin uzatılması kesindi de ne kadar zam yapılacağını konuşacaklardı. Fakat dediler ki 'Bunu erteleyelim.' Çünkü geçen hafta Futbol Federasyonu, Fatih Terim'in sözleşmesine zam yapma kararını alamadı. Alamazdı da bu ortamda. 'Hele biraz ortalık yatışsın, sular durulsun, bakalım ne olacak' dediler. Yarın (Bugün) toplanacaklar. Yine devam kararı alabilirler mi bilmiyorum. Ama federasyon hangi kararı alırsa alsın Fatih Terim beni dinlesin. Fatih Terim'i en yoğun, en ağır eleştiren kişi benim ama Fatih Terim gayet iyi biliyor ki ben kendisini seviyorum. Benim sevmemle eleştirmem birbirinden tamamen farklı şeyler. Hatta sevdiklerimi daha çok eleştiririm. 'Daha iyi olsunlar' diye. Onun için Fatih Terim beni dinlesin federasyon ne karar alırsa alsın 'Allah'a ısmarladık' desin. Yani Türkiye'yi biraz özlemeye, Türkiye'nin de onu özlemesine müsaade etmeli. Dışarıda başarılı olacağına inanıyorum.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İade ediyorum   / 10-09-2008
 İyi takım değiliz    / 09-09-2008
 Çıkmaza girdi   / 04-09-2008
 Tek taraflı yönetti   / 03-09-2008
 Antrenörü yok   / 02-09-2008
 Töremizde yok   / 27-08-2008
 Utanç abidesi   / 26-08-2008
 Çok akıllı koştu   / 20-08-2008
 Üç efsane var   / 19-08-2008
 Niye ilan edilmedi!   / 13-08-2008


 
Oyuncak sanıyor
Masal uydurdular
Fatih Terim Kızıl'a baskı yapmış
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Biz de insanız
Başkentte yediği kırmızı kartla...
Hovarda gibiyiz
G.Saray' ın savaşçısı Servet,...
Yetişecek
Sağlam' ın "özel" isteği üzerine...
İyi yoldayız
"Geçen sezonki kadro olsa Beşiktaş...