Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Masal uydurdular
Ana avrat küfür etmişsin. Sana bu hakkı kimse vermez. O zaman sormam bile ben, 'Osman sana ne yaptı' diye... Milli takım teknik direktörünün örnek olması gerekir. Emre'nin annesi masalını yuttular mı? İnanan var mı?


Tamam Fatih Terim Adanalı... Adanalılar küfrü çok severler. Şakalaşırken bile küfür ederler. 'Ben Osman'a kızdım ama o küfürleri etmemem gerekirdi. Gençlikten, delikanlılıktan kalmış Adana ağzını tutamadık' derdi biz de onu affederdik. Şimdi benim, bir gazeteci olarak, bir Fatih Terim dostu olarak ya da Osman Tamburacı'nın 40 yıllık arkadaşı olarak Osman'ı herhangi bir eyleminden dolayı yargılamaya yorumlamaya hakkım var mı artık? Adamı ana avrat sinkaf etmişsin sen. Bitti. Sana bu hakkı hiç kimse vermez. O zaman sormam bile ben; 'Osman sana ne yaptı?' diye. Senin bu şekilde küfür etmemen lazım. Ettiysen özür dileyeceksin. 'Ben Osman'a karşı haklıyım ama böyle küfür etmemeliydim.
Bu haklılığımı başka türlü ifade etmeliydim.' Tamam. Türk Milli Takımı'nın teknik direktörü, aynen kaptanı gibi Türk gencinin önüne konmuş örneklerdir. Ben bunun üzerinde yıllardır hassasiyetle duruyorum. Daum'a niye karşı çıkıyorum, Lucescu'ya niye karşı çıkıyorum. Spor, Türk gencinin önüne konulacak en iyi örnektir. Bunlar Türk gencinin önüne konulacak örnek değiller. Sen asker kaçağını milli takıma almakta ısrar edersen, sen şikeye adı karışmışları milli takıma almaya ısrar edersen, sen her maçta olay çıkaran, en güvenilmez adamı milli takımın kaptanı, lideri ilan edersen benim o milli takımla aramdaki ilişkiyi sarsarsın.

BEN YAPTIM OLDU
Fatih Terim bunu fark edemiyor. Milli takımı oyuncak zannediyor. Milli, adı üstünde milli. Bu takım milli. Bu takımın göğsünde ay-yıldız var. Yani bu milletin takımı. Milletin bayrağı ile sahaya çıkıyor, marşı da bu milletin milli marşı. İstiklal Marşı ile başlıyor maç. Bunların ne demek olduğunu Fatih Terim bilse, anlasa meselemiz çözümlenir. Ama umurunda değil. Türk gencine örnek bir takımın başında olduğunu farkında değil. 'Ben yaptım oldu.' Hayır olmuyor işte. Sen Emre'yi lider yaparsan, Gökdeniz'i milli takıma çağırırsan o milli takım otobüsünde o kavga çıkar ve sen ne yapacağını, bunları nasıl savunacağını şaşırırsın. O zaman 'Bunların burada ne işi var' diyen Hıncal Uluç'un haklı olduğunu bütün Türkiye mecburen kabullenir. Hıncal haklı olmasa bile... "Ya adam 'Bu Gökdeniz'i niye aldın, bu Emre'yi niye kaptan yaptın' dedi bak haklıymış." Demiyor mu şimdi bütün Türkiye! Emre'nin annesi masalını yuttular mı? İnanan bir kişi var mı? Geçiniz.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İade ediyorum   / 10-09-2008
 İyi takım değiliz    / 09-09-2008
 Çıkmaza girdi   / 04-09-2008
 Tek taraflı yönetti   / 03-09-2008
 Antrenörü yok   / 02-09-2008
 Töremizde yok   / 27-08-2008
 Utanç abidesi   / 26-08-2008
 Çok akıllı koştu   / 20-08-2008
 Üç efsane var   / 19-08-2008
 Niye ilan edilmedi!   / 13-08-2008


 
Oyuncak sanıyor
Masal uydurdular
Fatih Terim Kızıl'a baskı yapmış
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Biz de insanız
Başkentte yediği kırmızı kartla...
Hovarda gibiyiz
G.Saray' ın savaşçısı Servet,...
Yetişecek
Sağlam' ın "özel" isteği üzerine...
İyi yoldayız
"Geçen sezonki kadro olsa Beşiktaş...