Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Divan kurulu ne işe yarıyor!

Skibbe'nin yollanmasını isteyenler her geçen çoğalıyor. Alman hoca gönderilmeli mi?
Skibbe'yi göndermek bir şeyi değiştirmez. Gidecek yeni Skibbe gelecek. Bunlar ağırlığını koyacak bir teknik adam getirmezler. Şimdi Galatasaray'ın Kalli'den sonra, bu sıkışık dönemde getireceği bir tek antrenör adayı vardı: Mustafa Denizli. Takımı tanıyor, Avrupa'yı da tanıyor, dünyayı da tanıyor. Mustafa Denizli, üstelik Adnan Polat'ın da çok yakın ahbabı. Buna rağmen Mustafa Denizli'yi getirmedi. Niye? Çünkü Adnan Polat, Denizli'yi getirse Adnan Sezgin gidecek. Oysa Adnan Polat'ın göbeği Adnan Sezgin ile kesilmiş, ne hikmetse! Adnan Sezgin'i göndermemek için Mustafa Denizli'yi çağırmadılar.
Adnan Sezgin'e 'he' diyecek bir adam lazım ki sene sonunda Galatasaray şampiyon olursa ben şampiyon yaptım' diyebilsin. Galatasaray'daki bütün bu çöküntünün sebebi Adnan Polat'ın, Adnan Sezgin aşkı. Ondan vazgeçemiyor, ne hikmetse. Onun için de Skibbe'ler geliyor. Mustafa Denizli burada bomboş dururken...

DENİZLİ ÇALIŞMAZ
Avrupa'dan büyük hoca getirmek çok büyük paralar gerekiyor. Artık Avrupalı hocaların Türkiye'ye güveni kalmamış, her geleni gönderiyorlar, FIFA'da davalar devam ediyor. Galatasaray'ı da zaferden zafere taşımış bir hoca da var. Ehliyeti var, bilgisi var, güveni var. Her şeyi var. Adnan Sezgin için getirilmiyor... Mustafa Denizli, Adnan Sezgin ile çalışmaz. Hikaye bu kadar açık. Galatasaray bu kadar ufak hesaplara kurban giderken o divan kurulu ne işe yarıyor, çok merak ediyorum. Kongre zaten ümitsiz de Galatasaray Divan Kurulu ne işe yarıyor? O divan heyetinde Galatasaray'ın bir sürü yaşayan başkanı var. Her seferinde söylüyorum. Yolda karşılaştığımızda bana sitem ediyorlar. Selahattin Beyazıt, Ali Uras, Alp Yalman, Faruk Süren, Mehmet Cansun... Ne işe yarıyor bunlar? Divan kuruluna gidip, 'Bu kulübü nereye götürüyorsunuz, bu takımı nereye götürüyorsunuz' demek birisinin aklından geçmiyor mu? Bunların Galatasaray'la ilişkileri, başkanlıktan indikleri an bitti mi? 'Başkanken Galatasaraylıyım, değilsem canı cehenneme Galatasaray'ın...' Bu mudur Galatasaraylılık?

BAŞKANLAR NEREDE!
Selahattin ağabey, Alp Yalman çıksın bana cevap versin, Faruk Süren cevap vesin!.. Desinler ki "Hıncal sen yanılıyorsun, biz Adnan Polat'a güveniyoruz" tamam, razıyım. Hayır. Üzerlerine ölü toprağı serpilmiş gibi seyrediyorlar. Galatasaray'ın eski başkanlığı çok büyük sorumluluk getirir. Galatasaray, Çatladıkkapıspor değil. Bu kulüpte başkan ebediyen başkandır. Galatasaray'a bir kere başkan olduğunda adın hep 'Başkan' diye geçer. Selahattin ağabeyi, Alp Yalman'ı millet 'Başkan' diye selamlıyor. Bugünün başkanları dahil... Adnan Polat, Alp'i, Faruk'u, Özhan'ı, Selahattin ağabeyi gördüğünde 'Başkanım' diye selamlıyor. 'Başkanım' diye selamlandığın zaman hoşuna gidecek ama gidip konuşmayacaksın divanda.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Töremizde yok   / 27-08-2008
 Utanç abidesi   / 26-08-2008
 Çok akıllı koştu   / 20-08-2008
 Üç efsane var   / 19-08-2008
 Niye ilan edilmedi!   / 13-08-2008
 Duygu eksikti   / 12-08-2008
 Çok geri kaldık   / 06-08-2008
 Yalan söylediler   / 05-08-2008
 Taraftara bağlı   / 30-07-2008
 Unutulur gider   / 29-07-2008


 
Antrenörü yok
Canaydın'ı aratacak
Divan kurulu ne işe yarıyor!
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Tek kimlik Fenerbahçe
"F.Bahçe' nin...
Sağ kurtuldu
Sağ bekte Sabri' den sonra...
Büyüksün Delgado
Antalya' da attığı golle Kara...
Söz kazanacağız
"Beşiktaş önünde çıkışımızı...