Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Taraftara bağlı
Trabzon'da Ersun Yanal dışındaki her şey değişti. Yeni Trabzonspor'un başarısındaki en büyük etken taraftarlar. Daha 5. haftada yuhalamaya başlarlarsa her şey biter


Trabzonspor sezonun tamamlanmasından bu yana transfer yapıyor ve Song, Gökhan Ünal, Egemen, Selçuk, Silva ve İsaac gibi içinde önemli isimlerin de bulunduğu tam 22 futbolcu aldı. Bütün takımı değiştirmek doğru bir yöntem mi ve başarıyı getir mi?
Trabzon, Ersun Yanal hariç her şeyi değiştirdi. Yönetim de değişti, başkan da değişti, takım da değişti. Tabii bu değişiklikler yıllardan beri şampiyonluğa aç olan Trabzonspor taraftarını büyük beklentiler içine itti. Ben hafta sonu Trabzon'daydım. Herkes bana, "Bu sene ne yapacağız" diye sordu. Dedim ki "İtidalli olun." Bu yeni Trabzon'un başarısındaki en büyük etken tribünler. Daha 5. haftada takımı yuhalamaya, ezmeye kalkarlarsa geçmişte olduğu gibi biter Trabzon. Trabzon bu sene şampiyon da olur, 10. da olur. Ersun dışındaki her şeyi yeniledi. Onlara zaman tanımak lazım. Oturması için beklemek lazım. Seyirci eğer bu sabrı gösteremezse, takımın arkasında yer alamazsa, daha 3. hafta 'Falanca dışarı, falanca içeri' diye ıslıklamaya kalkarsa, kötü bir sonuçtan sonra 'Milyonluk eşekler' diye bağırmazsa Trabzon seneye şampiyonluğa yarışacak bir takım olur. Bu sene de olabilir, bilemiyorum. Ama bu sene Trabzon seyircisinin 'Ben sizin arkanızdayım' mesajını vermesi lazım Trabzon yönetimine ve takımına... Veremezse geçmiş olsun. Hiçbir şey olmaz. Sadri Şener'in ayrılması Trabzon'un en büyük talihsizliğiydi. Sadri, çok iyi bir başkan, Trabzon'u da çok seven bir başkan. Ama lanet edip gitti. Sadri'ye bir kere daha lanet ettirirlerse artık Trabzon'un elinden tutacak adam da bulamazlar.

EŞREF YANLIŞ YAPTI
Olimpiyatlarda görmeyi çok istediğimiz Süreyya Ayhan yok ama onun yerine 16 genç atlet var. Bu sayı Türkiye için bir rekor. Madalya beklentiniz var mı?
Madalya umudum fazla yok ama gelecek olimpiyatlar için bu 16 kişi içinde iyi isimler var. Nedim, Merve, Halil Akkaş var. Bunların içinde mesela Eşref yanlış yaptı. Hocasının kovulmasına neden oldu. Eşref'in geri dönüşü çok zor artık. Bu 16 gencin olimpiyat görmesi çok önemli. Geleceği parlak olan sporcuları olimpiyat ruhunu, havasını yaşamaları için dahi götürmekte yarar var. Hele de Türkiye meteliğe muhtaç bir ülke değil. 16 tane atletini gönderiyorsa, iftihar ederim. Keşke sayı 36 olsa. Hiçbir zaman '16 sporcu götürdüler, 1 tane madalya getirmediler' de demem, aklımın köşesinden geçirmem. 16 sporcu iyi bir rakam. Olimpiyata gidecek adamın geleceğinin parlak olması gerekir. 16 makul bir rakam.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Unutulur gider   / 29-07-2008
 Kewell İngilizler'in Emre'si   / 09-07-2008
 Kulisler başladı!   / 08-07-2008
 Fener yanlış yaptı   / 02-07-2008
 Terim açıklasın   / 01-07-2008
 Yıldırım ile olmaz   / 25-06-2008
 HAKSIZLIK YAPTIK   / 24-06-2008
 Kötü örnek oluyor   / 18-06-2008
 Şans yanımızda   / 17-06-2008
 Sezgin'e mahkum   / 11-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Gör şunun işini
Kanarya, rakibiyle hem hesap...
Everton kapıda
Andy Johnson' u Fulham' a satan...
Şampiyon gibi çalışın
Yeni sezon hazırlıklarını...
Gökhan yetmedi
Almanya 2. Lig takımlarından...