Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kewell İngilizler'in Emre'si
Fenerbahçe Emre ile nasıl bir meçhul aldıysa Galatasaray da Kewell ile öyle bir meçhul aldı Kewell da Emre gibi müzmin sakat! Liverpool onun talibi olsa sözleşmesini uzatmaz mıydı?


Galatasaray'da Kewell'ın alınışı şaşırtıcı bir transfer oldu. Kimileri "süper" olarak nitelendirdi. Kimileri de yaşını ve sakatlığını göstererek yadırgadı. Siz nasıl yorumluyorsunuz?
Kewell, İngilizler'in Emre'si. Fenerbahçe nasıl bir meçhul aldıysa Emre Belözoğlu'yla, Galatasaray da öyle bir meçhul aldı. Onun da böyle bir müzmin sakatlığı olduğu ve bu nedenle oynayamadığı söyleniyor. Yani Liverpool gibi bir takımda oynamıyorsa ve Liverpool onun sözleşmesinin bittiğinin farkına vara vara bedava gitmesine göz yumuyorsa biliyor ki onu alacak bir takım yok. Yoksa satmaz mı? Enayi mi Liverpool? Yani bedavaya gelmişse Galatasaray'a itirazım yok.
Ama şu parasız halinde para vermişse Galatasaray, Kewell'ı bekleyip göreceğiz.

GÖRMEDEN İNANMAM
_Galatasaray maddi sıkıntı içinde deniyor. Bir yandan da Baptista'nın alınacağından bahsediliyor! Sizce Baptista'yı alabilir mi Galatasaray?
Yani bahsettirmek gayet kolay! İşin içinde bir defa menajerler var. Menajerler futbolcularının piyasasını yükseltmenin yolunun medyaya haber sızdırmak olduğunu gayet iyi biliyorlar. Bütün dünya medyası, sadece bizim medyamız değil. Transferle ilgili bu tür haberleri aç, şimdi Galatasaray'ın meteliğe kurşun attığını Real Madrid, İspanya bilmez. "Vay efendim Baptista'ya ciddi bir talip varmış" diyip ona göre düşünürler. Yani bu tür haberlerden çok yararlanıyor menajerler. Bizde de bu sene şöyle bir bak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın aldığı futbolcular 300'ü geçti, gazete haberlerine göre. Sözleşme yapılır, televizyonda görürüm imzayı attığını ben, o zaman tamam!

AYKUT'U HARCADILAR
_Galatasaray iki Türk kalecisine rağmen bir yabancı peşinde. Beşiktaş'ın eski kalecisi Runje'nin adı geçiyor. Sizce kaleye operasyon yapılmalı mıydı?
Yani kendi kalecine güvenip oynatacaksın, ama güvenmiyorlar! Galatasaray, Aykut'a senelerden beri güvenmedi. Yoksa Aykut bugün Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin kalesini en iyi koruyacak adamdı, Galatasaray oynatsaydı. Ama Galatasaray, Aykut'u Mondragon'un arkasında öldürdü. Mondragon gidince de bu defa Orkun'u transfer edip gene öldürdü. Harika bir kalecisi vardı; Fikret. Onu da Antalya'ya gönderdi. Onun için şimdi sen kulüp olarak, antrenör olarak, teknik direktör olarak güvenmeyince taraftarın zaten güvenmez. Taraftarın güvenmediği kalecinin de iş yapması çok zor. Yani bence Aykut ve Orkun bitti Galatasaray'da. Şimdi yeni bir kaleci alacak. İçerde de yok! İçerde aday olmadığına göre, dışardan alacak.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kulisler başladı!   / 08-07-2008
 Fener yanlış yaptı   / 02-07-2008
 Terim açıklasın   / 01-07-2008
 Yıldırım ile olmaz   / 25-06-2008
 HAKSIZLIK YAPTIK   / 24-06-2008
 Kötü örnek oluyor   / 18-06-2008
 Şans yanımızda   / 17-06-2008
 Sezgin'e mahkum   / 11-06-2008
 Bu işi bırak Fatih Hoca   / 10-06-2008
 İstifa etmeli   / 04-06-2008


 
Kewell İngilizler'in Emre'si
Kendini sezar sanıyor
Deivid'in yeri dolar
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Süper teklif
Ukraynalı golcünün transferi için...
Hedefimiz şampiyonluk
Alman çalıştırıcı "Galatasaray...
Onu bize verin
AS gazetesi, İspanyol kulübünün...
Zafer yolda
Trabzon, Hansa Rostock kulübünü...